Sense8: Napokon objavljen službeni trailer velikog, dvosatnog i uzbudljivog finala! (VIDEO)

Kada je prošle godine iz vedra Netflixova neba stigla vijest o preuranjenom ukidanju serije Sense8, fanovi su momentalno reagirali putem društvenih mreža. Iskoristivši medijske alate na raspolaganju, krupna i glasna baza fanova pritisnula je Netflix jednim zahtjevom: serija mora imati zasluženi, zaokruženi završetak. Misija fanova je uspješno izvršena, streaming gigant nije mogao tek tako preći preko glasova fanova. Najavljeno je veliko finale: dvosatna epizoda koja će Lani Wachowski dati dovoljno prostora i vremena za uzbudljivi rasplet ove nevjerojatne priče.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Resident Evil, Lucifer, Arrested Development, Benedict Cumberbatch, LOTR, otkazane serije…

Sretno finale svim fanovima!

Napokon, stigao je i službeni trailer! Sadržajna najava obećava jednu kombinaciju emotivnih, lijepih trenutaka i napetih, akcijskih sekvenci; ukratko, obećava onu unikatnu isprepletenost psiho-fizičkih, egzistencijalnih, filozofskih, sentimentalnih i društveno-angažiranih  momenata koje, dramaturški, usmjerava jedna turbulentna i nepredvidiva akcijska avantura. Protagonisti pred sobom imaju još jednu misiju: spasiti jedan dio cjeline, spasiti osmog, spasiti Wolfganga. Njega smo dosad gledali kako nesebično uskače i svojim iskustvom i snagom pomaže drugima; sada, situacija je obrnuta i pomoć je potrebna njemu. Organizacija BPO ga drži u svojim rukama.

>> Magične riječi iz Pickboxa: Gledajte besplatno serije i filmove na novoj platformi

S obzirom na ono što smo vidjeli u prvoj i drugoj sezoni, te u specijalnoj božićnoj epizodi, ne trebamo uopće sumnjati u Lanu Wachowski. Dvosatna finalna epizoda bit će zasigurno jedna velika satisfakcija za protagoniste, glumce, producente i, dakako, fanove, koji su svojim zalaganjem spasili seriju. Zapravo, spasili su samo završetak serije. Netflix je ukinuo Sense8 zbog ogromnog budžeta koji je bio potreban za produkciju. Šteta, Sense8 je jedna od originalnijih serija na koje smo mogli naići u posljednjih nekoliko godina, a prošle je sezone konkretno naznačila kakav je njen potencijal, skicirajući buduću razgranatost radnje koja je obećavala štošta. Kako god, bolje išta nego ništa, rekoše narodni mudraci. Ono što je sada bitno, jest to što imamo finale! Dugo očekivani rasplet ove genijalne priče stiže kroz par tjedana: 8. lipanj je sve bliži.

>> Gospodar prstenova: Serija bi se trebala fokusirati na mladog Aragorna?

Komentiraj

Komentara