Serije prema knjigama: Sad je vidiš i Nosferatu

Superplodonosni autor James Patterson (150 naslova u 40 godina, preko 50 tisuća stranica), prema čijim su romanima snimljeni brojni filmovi i serije, uključujući i Zoo kojeg gledamo i sljedeće ljeto, dogovorio je televizijsku prilagodbu još jedne svoje priče.

>> Zoo će imati drugu sezonu

CBS prema Pattersonovom romanu Sad je vidiš (Now You See Her) razvija dramu o uspješnoj odvjetnici male, ali prestižne tvrtke u New Yorku. Dama krije jako nezgodnu tajnu: ona je ubojica, a novi slučaj prijeti da će je razotkriti i posve joj upropastiti život.

sadjevidis-horz

AMC se pak odlučio za djelo Joea Hilla, specijaliziranog za horor-djela, prema čijem romanu Rogovi smo ove godine gledali film s Danielom Radcliffeom u glavnoj ulozi. AMC je otkupio prava na NOS4A2 (čitamo nos-four-a-two, iliti nosferatu), u kojem je glavna junakinja Victoria “Vic” McQueen, mlada žena iznimno sposobna pronaći izgubljene stvari, što je dar koji joj polako uništava razum.

>> Zastrašujuće, ali prelijepe scene iz horor filmova

Potraga za pomoći odvest će je do osobe koja ima moći relativno slične njezinima. Psihopat Charlie Manx živi već stoljeće, a preživljava tako da u svom rolls-royceu iz 1938., s tablicama NOS4A2, otima djecu i cijedi im dušu kako bi ostao zauvijek mlad. Manx će oteti Victorijina sina i noćna mora može početi.

Komentiraj

Komentara