Sherlock 4: Benedict Cumberbatch misli da je seriji došao kraj

Na četvrtu sezonu Sherlocka s odličnim Benedictom Cumberbatchom i Martinom Freemanom u glavnim ulogama čekamo već cijelu vječnost, a dobra je vijest najava da bi premijerna epizoda mogla biti emitirana na Novu godinu. Nažalost, ima i loših vijesti: Cumberbatch, naslovni lik i zvijezda showa, nedavno je izjavio da bi četvrta sezona serije o najpoznatijem svjetskom detektivu i njegovom pomoćniku mogla označiti ”kraj jedne ere”.

>> SHERLOCK 4: DOBRE I LOŠE VIJESTI

Osjeća se da je došao kraj jednoj eri, da budem potpuno iskren. Došli smo do mjesta s kojega će biti vrlo teško nastaviti u ovom trenutku.

Iako je Cumberbatch napomenuo da je filozofija showa ”nikad ne reci nikad”, naglasio je i da su on i njegove kolege pretrpani drugim obavezama koje su prihvatili s potpisivanjem ugovora na različitim projektima pa je koordiniranje snimanja postalo vrlo zahtjevno i teško izvedivo, što smo i sami mogli iščitati iz sve dužih međusezonskih pauza. Cumberbatch je u zadnje vrijeme sve popularniji u svijetu filma i logično je da će htjeti isprobati nove i zahtjevnije uloge, a slična je priča i s Martinom Freemanom koji se također probija na velikom ekranu – na što nas je ranije bio upozoravao i sam kreator serije, Steven Moffat. 

>> COMIC-CON 2016: ČETVRTA SEZONA SHERLOCKA DOBILA NOVI TEASER

Podsjetimo, Moffat je više puta najavljivao mogući završetak serije, no ona bi se ipak svaki put nastavila, pa su fanovi njegove izjave već bili prestali shvaćati ozbiljno. No, čini se da se radilo o opravdanoj paranoji, potvrdio je intervju s Cumberbatchom za britansko izdanje magazina GQ. Popularni glumac nas je ipak ostavio s tračcima nade, objašnjavajući da mu je misao o tome da više nikad neće glumiti Sherlocka ”zaista bolna” i da bi se veoma volio vratiti i nastaviti se vraćati seriji u budućnosti. Hoće li ta budućnost stići za tri, pet, ili još i više godina – morat ćemo pričekati kako bismo saznali.

>> CUMBERBATCH OPET SA SHERLOCK-FRIZUROM (FOTO)

Komentiraj

Komentara