Sherlock 4: Najnoviji trailer ukazuje na mračne tajne genijalnog detektiva (TRAILER)

Mračni ton fotografija iz nove sezone Sherlocka dao nam je naslutiti da će ovaj neobični detektiv u novim epizodama naići na svakojake komplikacije, a svježe obavljeni teaser/trailer cijelu je atmosferu dodatno pomračio scenama ozbiljnih i uplašenih serijskih protagonista od kojih takva ponašanja baš i nismo očekivali. U kratkom videu prikazuju nam se kadrovi neveselih lica Sherlocka (Benedict Cumberbatch) i njegove ekipe, scene pištolja, gorućih zgrada, Johna (valjda?) zarobljenog na dnu nekakvog bunara, a dobivamo i bolji pogled na Culvertona Smitha (Toby Jones), uznemirujućeg novog zlikovca koji je, barem se tako čini, nekako uspio stjerati Sherlocka u kut.

>> SHERLOCK 4: NAMRGOĐENA LICA NA NOVIM FOTKAMA NAJAVLJUJU NAJMRAČNIJU SEZONU DO SAD (FOTO)

>> SHERLOCK 4: DOBRE I LOŠE VIJESTI

Da će četvrta sezona biti najmračnija do sad potvrdio je i kreativni tim koji stoji iza ovog projekta, pa je tako Steven Moffat, jedan od kreatora serije, već više puta izjavio da će uloga novog negativca Culvertona Smitha biti puno brutalnija i zlokobnija od šarmantnog Moriartyjevog terora. Na prošlotjednom zabavi koju je priredila Britanska akademija filmskih i televizijskih umjetnosti, glumačka i autorska ekipa Sherlocka također se složila s tvrdnjom da se radi o sezoni koja će otići na puno mračnija mjesta od onih koje je do sada istraživala. Ipak, glumci su naglasili da će u seriji i dalje biti elemenata komedije, a Amanda Abbington, koja glumi Johnovu suprugu Mary, izjavila je da će žestoka mješavina humora i brutalne drame ovu sezonu učiniti najboljom do sad, s čime su se složile i njene kolegice i kolege.

>> SHERLOCK 4: BENEDICT CUMBERBATCH MISLI DA JE SERIJI DOŠAO KRAJ

Četvrta sezona na male se ekrane vraća 1. siječnja 2017. godine, a prvu epizodu naslovljenu The Six Thatchers, prikazat će BBC1.

Komentiraj

Komentara