Sherlock 4: Počelo snimanje!

Rekli su da će snimanje četvrte sezone Sherlocka početi u travnju. Nismo bili sigurni možemo li im vjerovati, jer toliko je vremena već prošlo, i glavne zvijezde Benedict Cumberbatch i Martin Freeman su jako zauzeti. Ali evo, travanj je tu, a tu je i koautor Mark Gatiss s riječima “Vratili smo se, igra počinje”:

mark

Evo što sve znamo o četvrtoj sezoni: Sherlock je čvrsto na britanskom tlu, a Watson i Mary tek što nisu dobili dijete. Mislimo da smo ovime rekli sve činjenice koje znamo o novim epizodama. Gatiss i njegov kolega Steven Moffat stručnjaci su za teasere, te su dodali i par vrlo neodređenih rečenica.

>> Sherlock 4: Lubanja Toma Hiddlestona

“Što god radili, gdje god bili, svi nas putovi vode natrag u Baker Street – i uvijek se osjećamo kao da stižemo doma. Duhovi iz prošlosti ustaju u životima Sherlocka Holmesa i Johna Watsona te sa sobom donose pustolovinu, romansu i užas. Ovo je priča koju pričamo od samog početka. Priča koja će upravo doseći svoj vrhunac…”

>> Što još ne znate, a morate saznati o Sherlocku

Gatiss i Moffat znaju kako izbezumiti fanove. Kad kažu duhovi – misle li na Jima Moriartyja? Kad kažu vrhunac – znači li to da smo stigli do kraja? Autorski dvojac prethodno je rekao kako Sherlocka mogu raditi do kraja života. A na gornju izjavu su “pojasnili” kako vrhunac može značiti bilo što. Ovakvih ćemo teasera sigurno sresti dosta u idućim mjesecima. Valja čekati početak 2017. Prve dvije sezone su na Pickboxu.

Komentiraj

Komentara