Sherlock: Budući specijali

Još nam je jako malo dana preostalo do 1. siječnja, kad ćemo zahvaljujući Pickboxu istodobno s cijelim svijetom imati priliku pogledati prvi specijal Sherlocka. Specijal je poseban po tome što će Holmesa i Watsona vratiti u njihovo “prirodno” viktorijansko okruženje. Nakon tog posebnog događaja, čeka nas šerlokovska suša sve tamo do 2017. godine i četvrte sezone. Možete je utažiti gledanjem prethodnih pustolovina slavnog detektiva i njegova prijatelja na Pickboxu. A možete s nama razmotriti prijedloge budućih specijala. Samo što ih nismo poslali BBC-ju…

Slučaj galaksije far, far away

Sluđen nepreciznošću Star Wars mitologije i nevoljkošću Georgea Lucasa da iznese imalo konkretne podatke, Sherlock odluči istražiti kojeg je spola R2-D2.

>> Sretnu 1895. želi vam Sherlock! Sherlock Specijal na Pickboxu 1.1.

1

Fuliranje Sherlocka Holmesa

Jedan od najtežih slučajeva u njegovoj karijeri odvest će slavnog detektiva u potragu za točnim brojkama vina – crnog, belog i plešivičkog – dnevno popijenog kod Žnidaršića.

2

Sherlock i zov sirene

Sherloca će slučaj odvesti u oceanske dubine da se pozabavi sljedećim problemom: kako Ursula može lakirati nokte pod vodom?

3

Sherlock u tami Zvjezdanih staza

Khan?! Koji Khan?! Pa zna Sherlock valjda prepoznati samog sebe! Tko ga je poslao među zvijezde, međutim, slučaj je koji vrijedi pažnje.

5

Sherlock i prsten na krivoj ruci

Možda jedini slučaj u kojem je Sherlockova istraga propala. Holmes odlazi u Međuzemlje pobrojati sve nježne poglede između Froda i Sama. Ne uspije.

>> Sherlock Specijal: novi trailer

4

Sherlock i seksualne devijacije

Duboko uronivši u mitologiju Harryja Pottera, Sherlock se bavi gorućim neriješenim pitanjem: kako je izgledao / bio moguć seks između Hagridova oca (metar osamdeset uvrhglave) i Hagridove majke (6-7 metara bratbratu)?

6

Sherlock se igra prijestolja

Tragom posve neutemeljene glasine Holmes istražuje sve teritorije od Zida do Kraljeva Grudobrana, Braavos, Volantis, Meereen i nebrojena druga područja ne bi li napokon doznao gdje se krije neuhvatljivi sretni Stark.

7

Sherlock u matrici

Sherlock odlazi u Matrix istražiti tko ima duži kaput – on ili Neo.

10

Sherlock i test iz kemije

Holmes nastoji shvatiti zašto Lydia pije čaj od kamilice sa sojinim mlijekom i stevijom. Zašto?!

>> TOP10 serija koje su oduševile u 2015.

8

Slučaj odmetnutog ledenjaka

Sherlock koristi svoje beskrajno znanje iz područja klimatologije kako bi otkrio gdje je nestao Jack. Nitko ionako ne vjeruje da je potonuo, ne bi Leonardo DiCaprio nikad.

9

Slučaj nestalog maršala

Kako je moguće da u 175 minuta Bitke na Neretvi nema nijednog prizora lica velikog vođe druga Tita? Sherlock odluči istražiti je li taj doista bio u bosanskim vrletima ili se skrivao u liku Richarda Burtona na Sutjesci.

 11

Komentiraj

Komentara