Siječanj na Viasat Nature posvećen Ljubavi prema životinjama i Paulu O’Gradyju

Viasat Nature tijekom siječnja slavi sve u vezi s Paulom O’Gradyjem! Svakog utorka dana ovog mjeseca na Paul će nam na svoj jedinstveni način pomoći da savladamo siječanjsku tugu koja nas zna obuzeti poslije blagdana.

Podsjetit ćemo se na stare epizode serije Paul O’Grady i ljubav prema psima, ali i uživati u njezinoj najnovijoj, šestoj sezoni, kao i u premijeri Paulove nove serije Paul O’Grady i ljubav prema životinjama.

Paul O’Grady i ljubav prema psima

Od utorka, 2. siječnja u 14h

Komičar i ljubitelj pasa, Paul O’Grady, u svom će nas poznatom stilu, duhovito i s mnogo ljubavi, voditi kroz seriju koja istražuje neraskidivu vezu između čovjeka i psa. Battersea je najstarije svjetsko utočište za pse u kojem svaki stanovnik ima tužnu životnu priču, no brižno osoblje trudi se pomoći svakom četveronožnom beskućniku. Nasreću, gotovo svaka od tih priča ima sretan kraj.

Paul O’Grady i ljubav prema životinjama

Od utorka, 2. siječnja u 17.10h

U novoj dvodijelnoj seriji, Paul O’Grady kreće u Indiju da bi ondje spasio i rehabilitirao neke od ugroženih divljih životinja, te da bi iskusio poslove čuvara i ekologa koji se o njima brinu. Snimajući na raznim lokacijama, Paul sreće nevjerojatne životinje, stare i mlade, kojima očajnički treba njega, kako u utočištima, tako i u njihovim prirodnim okruženjima. Uspostavit će vezu sa siročićima u centru za spašavanje životinja, pomoći pri hranjenju i rehabilitaciji životinja, s veterinarima sudjelovati u spasilačkim operacijama i priključiti se timu za vraćanje životinja u divljinu. Serija je nabijena akcijom, zanimljivim pričama i nevjerojatnim životinjama kojima je potrebna pomoć.

Divlji Borneo

Od četvrtka, 18. siječnja u 19h

Borneo: otok visokih planina i neprobojnih džungli te dom nevjerojatnog mnoštva životinja i biljaka. No raznolikost flore i faune trećeg najvećeg otoka na svijetu ugrožena je razvojem, gubitkom staništa i klimatskim promjenama. Pridružite se međunarodnom timu čuvara koji štite biološke raznolikosti nastojeći upravljati odnosom ljudi prema divljini.

Komentiraj

Komentara