Simpsoni na svoj način obilježili prvih 100 dana Trumpove vlasti (VIDEO)

To da su aktualna politička zbivanja nerijetko komentirana i interpretirana u Simpsonima, kao i to da je mnogo poznatih političkih ličnosti prodefiliralo Springfieldom, nisu noviteti. I sam se Donald Trump već našao u fokusu ove serije, i to nekoliko puta. Nakon što je proglašen predsjednikom, mnogi su se sjetili jedne epizode Simpsona iz 2000. godine i izjavili da je upravo ova animirana serija njegov dolazak na vlast i predvidjela. U veljači 2016. Simpsoni su priredili i svoju verziju predizborne debate, naslova The Debateful Eight, na kojoj su sudjelovali Trump i četvero protukandidata – Hillary Clinton, Ted Cruz i Bernie Senders. Najnoviji upliv Simpsona u političku sferu i Trumpov svijet jest obilježavanje prvih 100 dana američkog predsjednika.

>> 20 nasumičnih zanimljivosti o Simpsonima

Simpsoni su, naravno, to odradili na svoj način. Tako vidimo Trumpa u svojim odajama u okruženju knjiga zanimljivih naslova, poput Male knjige velikih bombi. Vidimo i Trumpa koji je prezauzet da bi čitao dokumente koje mu dostavlja tajnik – on je, naime, zaokupljen praćenjem svog Twitter profila, analizirajući rast broja svojih pratitelja. Trumpova je kosa, dakako, neizbježan element ovog skeča. Na meti su i Republikanska partija, FOX News, te Ivanka Trump. Marge i Homer sve to prate s legendarnog kauča. I dok je Marge u panici, Homer je – uz omiljeno Duff pivo – ipak nešto mirniji. Homer pokušava i smiriti suprugu:

Molim te, daj predsjedniku SAD-a malo vremena. On ima samo 70 godina.

Obilježavanje prvih 100 dana Trumpove vlasti u režiji Simpsona i u obliku kratkog video isječka – pogledajte u nastavku.

>> Simpsoni dobili dvije nove sezone i postali najdugovječnija serija ikad!

Komentiraj

Komentara