Greyzone: 3 stvari koje trebate znati o napetoj skandi seriji koja je stigla na Pickbox

Napeta švedsko-danska triler serija Siva zona (Greyzone) nedjeljom u 20:00 može se gledati na Pickbox TV kanalu, ili se pak može bingeati na streaming servisu Pickbox. Nova i uzbudljiva skandinavska serija u kolaboraciji Švedske i Danske prelazi granice skandi noira i vrti se oko terorizma, a gledat ćemo je u 10 epizoda u trajanju od 45 minuta. Ovo su tri esencijalne stvari koje morate znati o novoj skandi seriji:

3. Skandi noir i više

Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija, Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, no u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kojega nećete moći prestati gledati ovu skandi poslasticu.

 

2. Izvrsna glumačka postava

U Sivoj zoni ćemo gledati karizmatičnu dansku glumicu Birgitte Hjort Sorensen poznatu po ulozi u seriji Igra prijestolja (Game of Thrones). Sorensen glumi Victoriju Rahbek, inženjerku koja je razvila dron koji potencijalno može zalijevati usjeve u zemljama trećeg svijeta, no koji se također potencijalno može koristiti i u vojne svrhe.

Osim Sorensen, tu je i švedska glumica i redateljica Tova Magnusson. Magnusson glumi specijalnu agenticu Evu Forsburg. Njezin partner u seriji je danski glumac Joachim Fjelstrup, a uz njih ćemo gledat i švedskog glumca Johana Rabaeusa Način (Modus).

1. Napeta radnja u više država

Od prve epizode, bit ćete uvučeni u ovu skandinavsku priču koja se odvija u više država. Specijalna agentica švedske tajne službe Eva Forsburg slijedi trag nestalog vozača kamiona u čijem je kamionu pronađena bojna glava projektila, a taj trag dovodi je u Kopenhagen. S druge strane, inženjerka Victoria Rahbek upravo se s uspješne prezentacije na poslovnom događanju vraća u svoj stan u Kopenhagen. No čim stigne u stan, otmu je. Čini se kako je otmica povezana s internacionalnom terorističkom skupinom koja je uključena u krađu bojnih glava.

Birgitte Hjort Sorensen gledajte na Pickbox TV kanalu

Kako će se ova napeta skandi priča razviti, gledajte od na Pickbox TV kanalu ili odmah na Pickbox streaming servisu!

>> 7 novih europskih serija na Pickboxu koje vrijedi pogledati

Komentiraj

Komentara