MR. ROBOT -- "eps2.4_m4ster%u2010s1ave.aes" Episode 206 -- Pictured: Rami Malek as Elliot Alderson -- (Photo by: Michael Parmelee/USA Network)

Sjaj i rekordi ovogodišnjih Emmyja

Rekord koji je serija Frasier držala po broju osvojenih kipića spektakularno je srušen na ovogodišnjoj dodjeli za najbolja televizijska ostvarenja. Serija kojoj je to pošlo za rukom je naravno Igra prijestolja (Game of Thrones) koja sada ima 38 kipića, ali ni druge dobre serije nisu podbacile i dobitnika je zaista puno.

2
Igra prijestolja (Game of Thrones) osvojila je čak 38 kipića

Uz Potpredsjednicu (Veep),  Narod protiv OJ Simpsona (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story) i Transparentno (Transparent), ove godine je trijumfirala i jedna mlada glumica za koju napokon možemo reći – napokon! To je Tatiana Maslany, a serija u kojoj je odglumila desetak uloga i pokazala izniman talent je Siročad (Orphan Black). Zapamtite ovo ime i svakako pogledajte Siročad ako vam se ukaže prilika.

Ove godine je zloglasnom paru Underwood iz Kuće od karata (House of Cards) pobjegla nagrada, tako da je umjesto Kevina Spaceyja trijumfirao Rami Malek iz serije Mr. Robot, a umjesto Robin Wright nagradu je dobila gore spomenuta Maslany. Nagradu za najboljeg sporednog glumca odnio je Ben Mendelsohn iz serije Bloodline, a Maggie Smith iz Downton Abby osvojila je nagradu u istoj kategoriji.

>> MR. ROBOT ZASLUŽIO I TREĆU SEZONU

1
Najbolji je glumac Rami Malek iz Mr. Robota

Kipiće su zasluženo odnijeli i Julia Louis-Dreyfus za glavnu ulogu u seriji Potpredsjednica i Jeffrey Tambor, glavni glumac serije Transparentno. Trijumfirala je i Regina King, odlična glumica u sporednoj ulozi serije Američki zločin (American Crime) koja na Pickbox dolazi 15.10.

>> 12 NOVIH SERIJA NA PICKBOXU

3
Regina King i American Crime dolaze na Pickbox 15.10.

Uz puno sjaja, glamuroznih haljina, slikanja i šetanja po crvenom tepihu, Emmyji su nam i ove godine skrenuli pozornost na najbolje serije godine, podsjetili nas zašto su serije uopće super i zašto postaju sve bolje iz godine u godinu.

Komentiraj

Komentara