Slatke male lažljivice: A novi mrtvac je…

Upravo je počeo drugi dio šeste sezone Slatkih malih lažljivica. Da slijede spojleri valjda nije ni potrebno govoriti/pisati, ali evo: slijede spojleri. Ne želimo poslije gledati suze i slušati kako niste bili upozoreni. S antispojlerašima se vidimo kasnije, vi ostali – podijelite s nama svoje dojmove.

Lažljivice ipak idu dalje. Možda.

Čini se da smo odmah na početku doznali koga petorka nosi u kovčegu što smo ga nedavno proučavali. Pet godina možda i jest prošlo, ali Lažljivicama život izgleda nije nimalo lakše. Cure su se vratile u Rosewood kako bi svjedočile u Charlotteinu korist, ne bi li nesretnica izašla na slobodu. Aria se ne uspije natjerati da zagovara Charlotteino oslobađanje, ali Alisonina sestra ipak izlazi na slobodu. I odmah umire. Nakon duge ćakule s Alison, pronađena je ispod crkevnog tornja. Prve sumnje na samoubojstvo odmah su odbačene: autopsija pokaže da je bila mrtva prije nego je bačena.

Slatke male lažljivice: Pogrebni poster

Pogodite tko su prvoosumnjičene… I eto nas usred nove misterije, jer nitko s ove strane ekrana ozbiljno ne vjeruje da su cure ubile Charlotte. Kad smo kod misterija – zašto Emily ima hrpu šprica u torbi? Dijabetes? (aha) Je li Ezrina nova cura zbilja mrtva? Gdje je Paige? A tek smo počeli…

Komentiraj

Komentara