Slatke male lažljivice – peta sezona kreće na Fox Lifeu

Premijera 5. sezone 14. lipnja, od ponedjeljka do petka u 19:00 h na kanalu FOX Life

Nakon što se u napetoj četvrtoj sezoni otkrio identitet anonimne osobe „A“, nevolje djevojaka ovdje su tek započele. Pojavljuje se novi negativac ili negativka – Crveni kaput, koji će učiniti sve kako bi grupi prijateljica zagorčao život. Serija „Slatke male lažljivice“ zaludila je gledatelje diljem svijeta brojnim intrigama i misterijima koji se događaju u životima mladih prijateljica.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Buffy, Walking Dead, Legion, Better Call Saul, Jessica Jones, Roseanne i rasizam…

Nakon nestanka zajedničke članice grupe, prijateljice iz djetinjstva Allison – Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell), Hanna (Ashley Benson) i Spencer (Troian Bellisario) suočavaju se sa posljedicama svojih tajni i spletki koje će ih staviti pred velika iskušenja. Na kanalu FOX Life gledatelji će moći pratiti petu sezonu koja sa prikazivanjem započinje 14. lipnja u 19:00 h.

Peta sezona počinje u trenucima koji su uslijedili nakon epskog završetka četvrte sezone u kojem je Ezra , bivša Allisonina ljubav, nastrijeljen, a osim toga došlo je do niza šokantnih događaja i otkrića. Između ostalog, Alison je živa, a njezin povratak utječe na sve. S više pitanja nego ikad i s povratkom poznatih lica u Rosewood, zasigurno nas očekuje još jedna sezona emocija i intriga.

Serija „Slatke male lažljivice“ američka je tinejdžerska dramska TV serija, nastala prema seriji istoimenih knjiga autorice Sare Shepard. Nakon emitiranja prve sezone, serija je postala globalni hit te osvojila brojne televizijske nagrade među kojima su People’s Choice nagrada za omiljenu kabelsku TV dramu, nagrada Young Hollywood za glumačku postavu i mnoge druge.

>> Preacher: Jesse se vraća kući u nabrijanom traileru treće sezone (VIDEO)

U glavnim ulogama: Troian Bellisario kao Spencer Hastings, Ashley Benson kao Hanna Marin, Lucy Hale kao Aria Montgomery, Shay Mitchell kao Emily Fields i Sasha Pieterse kao Alison DiLaurentis

Komentiraj

Komentara