Smrtonosna inteligencija: Enigme smrtnih slučajeva znanstvenika u novoj emisiji na Viasat History

Premijera u srijedu 7. studenoga u 20.05h na kanal Viasat History

Nekih od smrtnih slučajeva poznatih znanstvenika dan danas su enigma. Na kanalu Viasat History, premijerno u srijedu 7.studenog počinje nova i zanimljiva dokumentarna serija Smrtonosna inteligencija (Deadly Intelligence) koja će se baviti sumnjivim slučajevima, opasnim zavjerama i spletkama koje su dovele do tragedije na desetke znanstvenika.

>> Prirodne katastrofe: Sve što trebate znati pronađite na Viasat Nature

Ova nova i zanimljiva dokumentarna serija istražuje sumnjive smrti mnogih, svjetski poznatih znanstvenika. Tijekom posljednjih desetljeća deseci znanstvenika diljem svijeta umrli su u neobičnim okolnostima, a mnogi od tih slučajeva ostali su neobjašnjeni i neriješeni. Služeći se stručnim analizama bivših istražitelja FBI-a, stručnjaka za eksplozive i tajnih operativaca, ova serija bavi se tim sumnjivim slučajevima, otkrivajući smrtonosnu mješavinu zavjera, špijunaže i spletki.

Od nuklearnih fizičara koji su razneseni bombama postavljenim u njihove automobile, do artiljerijskih inženjera ustrijeljenih na kućnom pragu, ‘Smrtonosna inteligencija’ dokazuje da prevelika količina znanja može biti itekako opasna. Premijeru serije Smrtonosna inteligencija (Deadly Intelligence) gledajte u srijedu 7. studenoga u 20.05h na kanal Viasat History!

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Marvel, Scorsese, Walking Dead, Simpsoni, nova vampirska serija…

Komentiraj

Komentara