Spikerica (Speakerine): Nova francuska serija kreće na Epic Drama

Premijera u utorak 13. studenoga u 21h na Viasat | Epic Drama

Na kanalu Epic Drama od 13.studenog počinje serija Spikerica (Speakerine) iz 2018. godine s Marie Gillain u glavnoj ulozi o poznatoj televizijskoj spikerici čija sudbina predstavlja simboličnu evoluciju žena u društvu šezdesetih godina, u industriji kojom manipuliraju najmoćniji. 

Francuska 1960-ih godina. Christine, poznata televizijska spikerica, smatra se savršenom poslijeratnom Francuskinjom, koja uspješno obavlja svoju ulogu supruge i majke dok istovremeno gradi perspektivnu karijeru.

>> Tajne o nacističkim ubojstvima: Dokumentarna serija kreće na Viasat History

No dok se jedne večeri priprema za emisiju, netko je napadne. Odjednom, ta zaštićena ikona malih ekrana postaje progonjena žena, a u njezinu životu više ništa nije sigurno. U sukobu s nepoznatim neprijateljem, Christine će morati dobro otvoriti oči i prihvatiti stvarnost, boreći se za svoj život, svoju obitelj i svoju slobodu.

U suočavanju sa sukobima, izdajama i političkim igrama, Christine i njezina sudbina predstavljaju simboličnu evoluciju žena u društvu šezdesetih godina, u industriji kojom manipuliraju najmoćniji.

CHRISTINE BEAUVAL Marie Gillain

>> Smrtonosna inteligencija: Enigme smrtnih slučajeva znanstvenika u novoj emisiji na Viasat History

Glavna glumica Marie Gillain primila je brojna priznanja za svoj rad na filmovima ‘Le affinità elettive’, ‘Marie’ i ‘L’appât’. Također je osvojila i Nagradu Romy Schneider, koja se jednom godišnje dodjeljuje mladim glumicama koje rade u francuskoj filmskoj industriji.

Redatelj: José Caltagirone, Sabrina Compeyron, Olivier Gorce, Nicole Jamet, Véronique Lecharpy, Valentine Milville

Glumci: Marie Gillain, Guillaume de Tonquédec, Christiane Millet, Grégory Fitoussi

>> Druga strana nogometa: Kakve sve mračne tajne skriva najpopularniji sport na svijetu

Komentiraj

Komentara