Stigao teaser za novi Twin Peaks! (VIDEO)

Nakon što je David Lynch u svibnju razveselio sve fanove Twin Peaksa najavivši da će se definitivno snimati nova sezona kultne serije, Showtime je sada objavio teaser novog materijala.

Povratak Twin Peaksa

Teaser ne otkriva previše, tek nekoliko kadrova i kratki intervju s Michaelom Horseom koji je glumio šerifovog zamjenika Tommyja “Hawka” Hilla. Povratak Twin Peaksa, zajedno s velikim dijelom orginalne glumačke postave možete očekivati  2017. Više od devet novih epizoda prikazivat će događaje 25 godina kasnije, a ta dugogodišnja rupa trebala bi imati važnu ulogu u nastavku same priče.

>> 7 stvari koje niste znali, a morate znati o Twin Peaksu

Podsjetimo, Lynch je snimanje treće sezone najavio još prošle godine, ali se zbog financijskih nesuglasica sa Showtimeom ubrzo povukao iz projekta. Uslijedila je čitava drama i neizvjesnost, glumci su snimili video kojim su apelirali povratak velikog majstora, a Lynch je čuo njihov glas i u konačnici objavio poruku putem Twittera:

“Dragi prijatelji, glasine nisu onakve kakvima se čine… Ponovno smo u pogonu!!!

Twin Peaks vraća se na Showtime.”

>> Nekad i danas – glumci iz Twin Peaksa

Osim što će režirati čitavu sezonu, Lynch je i pisac te izvršni producent zajedno s originalnim suradnikom, Markom Frostom. Sada još samo treba ubiti ovih nešto više od godinu dana i spremni smo za povratak u magični i bizarni svijet malog washingtonskog grada.

Komentiraj

Komentara