Stranger Things 2: TEASER + POSTER + novi datum premijere

Stiže nam jedna od najpopularnijih novih SF serija, Stranger Things, a Netflix je potvrdio datum premijere. Druga sezona dolazi 27. listopada! Simpatični mladi glumci  Noah Schnapp, koji glumi Willa Byersa,  Gaten Matarazzo (Dustin) i Finn Wolfhard (Mike) već su pokazali svoje oduševljenje (ili bolje rečeno, divljanje) oko dolaska druge sezone.

Novi poster i teaser najavljuju da će stvari postati još čudnije. Iako nam teaser ne otkriva ništa osim tri dječaka koji bicikliraju pored znaka “Dobrodošli u Hawkins”, vidimo i kako u kadar zatim ulazi i četvrti dječak koji se vozi iza njih. Moguće je da je to Will Byers, koji vozi kako bi stigao Mikea, Lucasa i Dustina. Ništa novo nismo otkrili o Eleven (Millie Bobby Brown), no znamo kako se vraća u drugu sezonu.

>> Stranger Things 2: Glumačka ekipa oduševljena prvim trailerom (VIDEO)

Stranger Things jedna je od najpopularnijih prošlogodišnjih sci-fi serija koja je vješto povezala elemente misterija, znanstvene fantastike, horora i geekovske kulture. Serija se često referira na Dungeons and Dragons igre koje su se 80-ih i 90-ih odigravale u podrumima i pod plaštevima. Fanovi također navode i uvodnu špicu kao dragulj ove serije, jer oduševljava svojim minimalizmom i retro tipografijom.

>> Retro ljepota i geekovska draž uvodne špice za Stranger Things

Zanimljiva je i vijest da se glumačkoj ekipi u ovoj sezoni pridružuje Sean Astin (The Goonies). Iako producenti Matt i Ross Duffer informacije o čudnostima daju na kapaljku, barem znamo da ćemo premijeru druge sezone gledati tik pred Noć vještica, 27. listopada. Sada nam još samo preostaje da preživimo ljeto!

>> Stranger Things: Fotka sa snimanja 2. sezone potvrdila nagađanja fanova (FOTO)

Komentiraj

Komentara