Stranger Things: Fotka sa snimanja 2. sezone potvrdila nagađanja fanova (FOTO)

Ekipa iz Netflixovog ljetnog hita Stranger Things zavrnula je rukave i krenula u produkciju druge sezone ove izvrsne retro serije. Produkcijski tim smjestio se u Atlanti, Georgiji, gdje će snimati sveukupno devet novih epizoda, a prvi produkcijski dan zabilježili su i na crno-bijeloj fotografiji koja ih prikazuje u trenucima zajedničkog čitanja scenarija.

STRANGER THINGS – SERIJA U ČAST FILMOVA IZ OSAMDESETIH (TRAILER)

Na slici se nalaze poznata mlada lica koja ujedno čine i redovnu glumačku postavu: Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve) i Noah Schnapp (Will), a za stolom sjede i Sadie Sink (Max) i Dacre Montgomery (Billy) koji su se timu tek pridružili. Iako na fotografiji nema odraslih glumaca, potvrđeno je da ćemo se u sljedećim epizodama nastaviti družiti i s Winonom Ryder (Joyce) i Davidom Harbourom (Jim).

ddd
Mladi glumački tim na prvom probnom čitanju scenarija za drugu sezonu serije

Zanimljivo je i da su nakon objave slike na internetu fanovi uvjereni da je medijski tim, koji je fotku i objavio na društvenim mrežama, slučajno ili namjerno potvrdio njihove crne slutnje o sudbini jednog izrazitog lika, a stvar si možete SPOJLATI sami ako na fotografiji pokušati pronaći Barb. 🙁

>> STRANGER THINGS 2: GLUMAČKOM TIMU PRIDRUŽILI SE SADIE SINK I DACRE MONTGOMERY

Prema navodima braće Duffers, pokretačima i idejnim začetnicima cijelog projekta, radnja nove sezone biti će smještena u drugi dio 1984. godine, dakle oko godinu dana nakon događaja iz prve sezone, a istraživati će “veću mitologiju” Willova nestanka. Druga sezone ove izvrsne serije koja je zamišljena kao hommage znanstveno-fantastičnim filmskim klasicima iz osamdesetih godina 20. stoljeća, na ekrane se vraća 2017. godine.

>> POGLEDAJTE UVODNIH 8 MINUTA SERIJE STRANGER THINGS! (VIDEO)

Komentiraj

Komentara