Studeni na Pickboxu: Quantico, LA Complex, Ubojstvo na koledžu i druge izvrsne serije

Studeni na Pickboxu nudi izvrsne nove serije! I dok mnogi odbrojavaju dane do Božića i Nove godine, vrijeme si možete upotpuniti  izvrsnim serijama koje vam nudimo na Pickboxu. Od vrhunskih trilerskih zapleta, sadržaja za tinejdžere, toplih ljudskih priča… Birajte na Pickboxu. 

 >> Druga strana nogometa: Kakve sve mračne tajne skriva najpopularniji sport na svijetu

 Quantico

Iznenađujući triler koji je uzburkao američku javnost

Datum dolaska:  5. 11.

Američka kriminalistička serija Quantico intrigirala je javnost tematikom koja se veže uz 11. rujna kada Alex Parrish (Priyanka Chopra) shvati da joj je netko smjestio te je osumnjičena za teroristički napad.  Naime, raznovrsna grupa regruta stiže u FBI-evu bazu Quantico na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i pomno su provjereni pa se čini naprosto nemogućim da je netko od njih osumnjičen za planiranje najvećeg napada od 11. rujna u New Yorku.

Uloga u seriji Quantico bivšoj Miss svijeta njezin je američki televizijski debi te je 2016. dobila i nagradu za najbolju glumicu u novoj TV seriji. Priyankina uloga, osobito kako epizode budu odmicale, podizala je sve više prašine u američkoj javnosti. Zanimljivo je kako su na realizaciji serije radili i FBI-evi savjetnici, a u ostalim se ulogama ove misteriozne kriminalističke drame pojavljuju Jake McLaughlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy i Aunjanue Ellis. Seriju je za ABC stvorio Joshua Safran, a od 5. 11. na Pickboxu su dostupne dvije sezone ovog osvježavajućeg trilera.

Istina (La Verdad)

 Misteriozan povratak nestale djevojčice

Datum dolaska: 9. 11.

Španjolska triler-serija Istina (La Verdad) priča priču o djevojčici Pauli Garcíji (Elena Rivera) koja je nestala pod izrazito čudnim okolnostima, a koja se nakon osam godina ponovno pojavljuje u životima svoje obitelji i bližnjih, no sada kao prekrasna 17-godišnjakinja.  Marcos Eguía (tumači ga Jon Kortajarena, španjolski model i glumac) mladi je policajac kojem dodjeljuju slučaj da bi istražio misteriozan povratak djevojke za koju su svi mislili da je mrtva. Njezin povratak neće biti jednostavan, nego obavijen sumnjama i neočekivanim situacijama.

 

Lalo Ruiz (José Luis García Pérez) novinar je koji je pratio cijeli slučaj prije osam godina i koji sumnja da je obitelj umiješana u njezin nestanak. On također ne vjeruje ni da je Paula ona za koju se predstavlja. Jer njezina je priča konfuzna i kontradiktorna i nitko zapravo nije siguran je li ona zaista osoba za koju sama tvrdi da jest. Kada mladi policajac koji radi na slučaju počne gajiti osjećaje prema Pauli, dolazi do komplikacija u istrazi. Od 9. 11. dostupno na www.pickbox.tv

Na pragu slave (LA Complex)

 Modernizirana verzija Melrose Placea

Datum dolaska: 5. 11.

Šestero mladih i ambicioznih umjetnika koji se pokušavaju probiti među holivudsku elitu useli se u jeftini motel Deluxe Suites, poznat pod nazivom Lux, u Los Angelesu. Na putu prema zvijezdama u svijetu filma, glazbe, plesa i produkcije čekaju ih nova prijateljstva i veze, ali i mnoge zapreke, iskušenja i sudbonosne odluke. Kako bi uspjeli, morat će odrasti i suočiti se sa stvarnošću industrije šoubiznisa i trenucima koji će definirati njihove živote. Seriju mnogi uspoređuju s nekada iznimno popularnom serijom Melrose Place, a dvije sezone možete gledati na Pickboxu od 5. 11.

LA Complex gledajte na Pickboxu

Gradić na obali mora (Cedar Cove)

Kada se pomiješaju privatni i poslovni odnosi

Datum dolaska: 19. 11.

U idiličnom gradiću na američkom sjeverozapadu radi i živi lijepa sutkinja Olivia Lockhart (Andie McDowell) u čiju sudnicu dolaze slučajevi kaznenog progona i građanski sporovi. Kakve sve kušnje čekaju Oliviju, njezinu obitelj i prijatelje, možete pratiti na Pickboxu od 19. 11 u svim trima sezonama ove pitoreskne serije.

Ubojstvo na koledžu (In The Vault)

Tinejdžerska kriminalistička drama

Datum dolaska: 30. 11.

Na kampusu koledža Woodlawn mjesec je dana od početka nove akademske godine. Stanovnici studentskog doma sumnjaju jedni na druge nakon što je student ubijen na jednoj od zabava. Svaki od studenata nosi svoje tajne koje mogu poslužiti kao motiv, a od sumnje nitko nije siguran… Prvu sezonu ove kriminalističke (tinejdžerske) drame pogledajte na Pickboxu.

 >> 5 razloga za gledanje opake špijunske triler serije Kondor

Ekskluzivna najava

Na Pickbox dolaze Vikinzi (Vikings)… Uronite u tamu. Od 29. 11. premijerni nastavci 5. sezone.

Komentiraj

Komentara