Super filmovi u siječnju na TV 1000

U siječnju na kanalu TV1000 očekuju nas razne poslastice. Gledatelje će svake subote navečer svojim velikim hitovima s nogu obarati nadareni Richard Gere. Pripremite se za užitak u filmovima: Chicago, Jeste li za ples?, Mothmanova proročanstva, Jesen u New Yorku i Odbjegla nevjesta. 

Osim ovih divnih filmova, imat će priliku pogledati i druge zanimljive naslove poput prekrasne engleske drame – Okajanje – temeljene na knjizi Iana McEwana, koja prati živote mladih ljubavnika Cecilije i Robbieja te filmove MrežaKućna zečica i mnoge druge.

Okajanje

Ponedjeljak, 1. siječnja u 20.30h

Ova prekrasna engleska drama, temeljena na knjizi Iana McEwana, prati živote mladih ljubavnika Cecilije i Robbieja. Kada mladi par razdvoje zahvaljujući lažima Cecilijine mlađe ljubomorne sestre Briony, sve troje moraju se nositi s posljedicama. Robbieju je najteže jer je optužen za zločin koji nije počinio te zbog Brionynih laži završava u zatvoru. No možda ima nade za Ceciliju i Robbieja jer im se poslije pet godina, tijekom Drugog svjetskog rata, putevi ponovno ukrštaju.

Mreža

Ponedjeljak, 8. siječnja u 20.30h

THENET-CTIT-CT-1355

Kada se računalna programerka Angela Bennett prihvati novog posla, sve njezine kolege počnu umirati. Ima li to nekakve veze s tajanstvenim diskom koji je dobila? Kad je na godišnjem odmoru u Meksiku zavede zgodni stranac, koji želi pronaći isti disk, postaje sve sumnjičavija. Angela se uskoro nađe usred zavjere tijekom koje joj ”izbrišu” identitet. Može li spriječiti da se to isto ne dogodi i s njezinim životom?

Kućna zečica

Ponedjeljak, 15. siječnja u 20.30h

Seksipilna Shelley Darlington živi bezbrižnim životom u Playbojevoj palači dok je iz nje ne izbaci ljubomorna suparnica. Shelly se nađe na ulici i nema kamo otići, pa završi u kući sestrinstva Zeta Alpha Zeta. Sedam društveno neprilagođenih djevojaka izgubit će kuću, ukoliko ne privuku još članica. Da bi to učinile, trebaju stručnjakinju koja će ih naučiti sve o šminki i muškarcima.

Rat Charlieja Wilsona

Ponedjeljak, 22. siječnja u 20.30h

Osamdesetih godina prošlog stoljeća kongresmen Charlie Wilson, teksaška bogatašica Joanne Herring i agent CIA-e Gust Avrakotos sklopili su neobičan savez kako bi potaknuli financiranje afganistanskih boraca za slobodu u ratu protiv sovjeta. Uspješni napori ovog trojca rezultiraju financiranjem tajnih operacija i pridonose padu Sovjetskog Saveza te završetku hladnog rata.

Nick i Norah: Spoj za jednu noć

Ponedjeljak, 29. siječnja u 20.30h

Nick je opsjednut bivšom djevojkom Tris, no u klubu upozna Trisinu prijateljicu Noru kojoj je očigledno zanimljiv. Tako započinje neobična noć prepuna uspona i padova, jer tražeći Norinu pijanu prijateljicu Caroline stalno sreću Tris i njezina novog dečka. Kako noć odmiče, njih dvoje moraju otkriti što žele jedno od drugoga.

Subote s Richardom Gereom

Od subote, 6. siječnja u 20.30h

U siječnju će vas svake subote navečer svojim velikim hitovima s nogu obarati nadareni Richard Gere. Pripremite se za užitak u filmovima: Chicago, Jeste li za ples?, Mothmanova proročanstva, Jesen u New Yorku’ i Odbjegla nevjesta.

Komentiraj

Komentara