Sve manje Marvela: Netflix otpisao i Punishera i Jessicu Jones

Naslov po naslov, a ponekad i nekoliko naslova manje. Formula je koja se ponavlja, praktički, iz tjedna u tjedan. Univerzum Marvela, koji se već nekoliko godina kontinuirano širio, postaje sve uži, sve manji. Bliži se, tako reći, implozija. Naime, Netflix je, u nekoliko tjedana, eliminirao najpoznatije Marvelove serije.

>> Daredevil: Peticija za spas Marvelove serije u punom jeku, potpisao i Charlie Cox

Prvo je “pao” Iron Fist. Nakon njega, nije izdržao ni Luke Cage. Istu je sudbinu dočekao i Daredevil – ni njega više nema. Marvelove serije koje su preživjele prvi Netflixov udarac, nisu mirno spavale. S pravom. Serije The Punisher i Jessica Jones naprasno su ukinute, a svijet superheroja ostaje bez  dva jako zanimljiva lika. Na društvenim mrežama uslijedile su različite reakcije.

Ipak, treća sezona Jessice Jones će regularno izaći – Netflix je dao zeleno svjetlo. S Punisherom je, na žalost fanova, gotovo.  Fanovi su svoje razočaranje odmah podijelili po društvenim mrežama. Ostaje za vidjeti hoće li Marvel tražiti alternativne kanale putem kojih progurati eliminirane projekte. Za sada, nema informacija u tom pogledu.

>> Vrli novi svijet: Distopijski klasik Aldousa Huxleyja postaje serija

Komentiraj

Komentara