Taboo: Novi teaser zadirkuje scenama istetoviranog tijela Toma Hardyja (VIDEO)

Taboo, nova povijesna drama Ridleyja Scotta i Toma Hardyja još uvijek se postprodukcijski obrađuje, a dok čekamo da kreativni tim posao odradi do kraja, FX je izbacio novi teaser kako bi održao naše zanimanje na razini. U tome je i uspio! Kratki video nam ponovno pokazuje mišićavog i neobično istetoviranog Hardyja u ulozi Jamesa Keziaha Delaneyja, a predstavljene su nam i poprilično nadrealne scene zbog čega se pitamo radi li se o nečijim snovima, halucinacijama, prisjećanjima ili će cijela serija imati ovaj mračan artsy ton.

>> TABOO: TOM HARDY JE OPASAN I ZAMALO GOL (VIDEO)

Originalnu priču na kojoj se temelji Taboo zamislili su Tom i njegov otac Chips Hardy, a ista će biti organizirana oko glavnog junaka Jamesa, pustolova koji se nakon 10 godina provedenih u Africi vraća u London, gdje su ga već svi proglasili mrtvim i gdje je od oca naslijedio ogromno carstvo brodica bez kojeg je, u odsutstvu, zamalo ostao. Radnja je smještena na početak 19. stoljeća, točnije u 1814. godinu, a osim borbe za nasljedstvo i otkrivanja prave prirode posla kojim se njegov otac bavio, James će doživjeti i ljubavnu romansu, ali i brojne izdaje, urote, napade, potjere, kao i sukob s britanskim pravosudnim sustavom koji ga želi najoštrije sankcionirati.

>> JOSH RADNOR PREDVODI EKIPU SERIJE RIDLEYJA SCOTTA

Prve četiri epizode Taboo-a režirao je Kristoffer Nyholm, a preostale četiri Anders Engström, dok je kreator serije, odnosno osoba koja je napisala priču nastalu prema zamislima Toma i njegova oca, Steven Knight. Knight se, zajedno s Hardyjem i Scottom, supotpisao kao izvršni producent na seriji, a osim Tima, u glumačkim ćemo ulogama gledati i Oonu Chaplin (Igra prijestolja), Davida Haymana (Sid i Nancy), Michaela Kellyja (Kuća od karata) i Jonathana Prycea (Brazil). Iako je ranije bilo najavljivano da će premijera serije biti krajem ove godine, s prvim objavljenim trailerom saznali smo da je ona ipak pomaknuta na sljedeću, a novoobjavljeni teaser nas tješi informacijom da se radi o ranoj 2017. godini. Jedva čekamo!

Komentiraj

Komentara