Taskmaster: Kreće nova sezona zabavne natjecateljske emisije

Premijera u petak 17. svibnja u 21.45h na Viasat Explore

Viasat Explore od petka, 17. svibnja, u 21:45, premijerno prikazuje 2. sezonu zabavne natjecateljske emisije Taskmaster: Nemogući zadaci (Taskmaster).

Meštar od zadataka’ Greg Davis i njegov vjerni pomoćnim Alex Horne vraćaju se s mnoštvom zeznutih zadataka dok se petero novih hiperaktivnih, kompetitivnih komičara natječe za titulu prvaka ‘Taskmastera’. Jon Richardson, Richard Osman, Joe Wilkinson, Katherine Ryan i Doc Brown natječu se u međusobnom osvajanju osobnih predmeta, prije nego što jedan od njih sruši Josha Widdicombea, inauguracijskog pobjednika, koji je u želji za pobjedom na stopalu tetovirao Gregovo ime.

Očekuje nas još više varanja i žestokih svađa te jedan od najtužnijih trenutaka u povijesti televizije. Taskmasterova kuća i dalje je baza, dok neodgovorna petorka pokušava skrivati ananase, spašavati mačke i bacati krumpire. No to nije sve. Ovaj će ih put odvesti na vrhove golemih umjetnih brežuljaka, prisiliti da hodaju kroz rijeke i natjerati ih da glume ispred građanskog plemstva u gradskoj vijećnici Cheshama.

Komentiraj

Komentara