TBBT: Glumci se odriču dijela honorara u korist glumica

5 glavnih glumaca najpopularnijeg sitcoma današnjice – Teorije velikog praska (The Big Bang Theory) odreknut će se dijela svog honorara kako bi njihove dugogodišnje kolegice iz serije mogle dobiti povišice.

Svih 5 glumaca koji glume u Teoriji velikog praska od otkad je serija krenula s emitiranje 2007. – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar i Simon Helberg ― dogovorili su se kako će dati 100 tisuća dolara od svakog milijuna kojeg zarade po svakoj epizodi.

Teorija velikog praska najgledanija je serija današnjice

Parsons, Galecki i Cuoco prvi su potpisali milijunske ugovore s Warner Bros. Television još 2014., čime su postali najplaćeniji glumci komičari. Sada pratimo devetu sezonu, koja prosječno ima 20 milijuna gledatelja po epizodi.

>> 9 SERIJA ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

U sezonama 11 i 12 koje slijede, glumci se žele odreći dijela honorara u korist njihovim kolegicama Mayim Bialik i Melisse Rauch.

Bialik, koja je za ulogu Sheldonove cure Amy zaradila 4 nominacije za Emmyja, i Rauch postale su ključni likovi otkad su se priključile u 3. sezoni. Prema Variteyju, njih dvije trenutno zarađuju oko 200 tisuća dolara po epizodi. S novcem od kolega, mogu zaraditi oko 450 tisuća dolara po epizodi. No, kako se spremaju na pregovore, djevojke će možda tražiti jednake plaće s kolegama.

>> JUNAKINJE 21. STOLJEĆA

Prema statistikama, Teorija velikog praska komedija je broj 1 onima između 18 i 49 godina.

Komentiraj

Komentara