TBBT: Problemi Leonard i Penny postaju sve veći

Teorija velikog praska (The Big Bang Theory) pretvorila se u seriju o tri različita para i njihovog prijatelja Raja. Bernadette i Howard sretno žive kao novi roditelji, no uskoro ćemo gledati probleme s odnosom Penny i Leonarda – i to zbog njezinog bivšeg dečka Zacka koji se pojavi na njezinom poslu.

Pennyn bivši dečko Zack

Glavni producent serije Steve Molaro rekao je:

“Leonardu je definitivno neugodno na pomisao da Penny ide raditi za svojeg bivšeg dečka. Ne znam misli li da će ga prevariti, no Koothrappali kaže da će ga Penny kad-tad ostaviti, pa zašto to jednostavno ne riješimo.”

>> Jenna Elfman želi ponovno okupljanje ekipe iz Dharme i Grega

Ovo nije prvi put da se glumac Brian Thomas Smith vraća u Teoriju velikog praska (The Big Bang Theory) kako bi reprizirao svoju ulogu Zacka, koji je izlazio s Penny u 3. sezoni kad su ona i Leonard privremeno prekinuli. Nekoliko se puta vraćao u sezoni 4, jednom u sezoni 7, a posljednji smo ga put vidjeli u 9. sezoni.

Zacka smo posljednji put vidjeli na testiranju vina

>> Ima li šanse za devetu sezonu Moderne obitelji?

Znakovi upućuju na to da Penny i Leonardu neće cvasti ruže, iako su se službeno već dvaput oženili. A očekuje nas i još sezona, pa nas možda očekuje i još jedno vjenčanje.

Komentiraj

Komentara