"Worlds Finest" -- Kara (Melissa Benoist, left) gains a new ally when the lightning-fast superhero The Flash (Grant Gustin, right) suddenly appears from an alternate universe and helps Kara battle Siobhan, aka Silver Banshee, and Livewire in exchange for her help in finding a way to return him home, on SUPERGIRL, Monday, March 28 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc. © 2016 WBEI. All rights reserved.

Teaser i foto za križanje Supergirl i Flasha

Za razliku od nekih teasera koji se razvuku po dvije i pol minute, nadolazeća epizoda u kojoj će se križati Supergirl i The Flash tek je 10 sekundi materijala prema kojem tek možemo nagađati što nam se sprema u susretu Kare i Barryja. Ali tih 10 sekundi izgleda vrlo primamljivo:

>> Poster za posjet Flasha kod Supergirl

Više informacija možda bi se našlo u fotkama za tu epizodu, koja nam slijedi 28. ožujka. Iz njih se vidi da Supergirl i Flash lijepo surađuju i u superjunačkim kostimima i u “civilu”. Najavljeno je kako će ta njihova sloga dosta ići na živce Jamesu. A vidimo i Silver Banshee, novu zlicu protiv koji se bore Kara i Barry. Uživajte:

>> Arrow, Flash, Vampiri, Legende, Jane… idu dalje

FOTO: Malo je kiseo ovaj Jamesov osmijeh
FOTO: Lijepo si Supergirl i Flash pašu u kostimima
FOTO: Čak dvije zlice čekaju Karu i Barryja u ovoj epizodi
FOTO: Silver Banshee. Gadno.

Komentiraj

Komentara