Ted Danson odlazi iz CSI: Cybera, ima novu komediju

Ted Danson napušta svijet forenzičara: nakon što smo ga najprije gledali u posljednjim godinama originalnog CSI-ja, a potom i u aktualnom CSI: Cyberu, njegov lik D.B. Russell odlazi u mirovinu. Na koji način, vidjet ćemo po isteku prve sezone Cybera.

Moderni Robin Hood u najnovijoj epizodi CSI Cybera

Ted će se, na našu veliku radost, vratiti komediji, što nam potiče hrpu lijepih uspomena na Dr. Beckera, o Kafiću Uzdravlje da i ne govorimo. Novi projekt kojem se Danson pridružio zove se Good Place, autor mu je cijenjeni Mike Schur (Brooklyn Nine-Nine, Parks & Recreation), a partnerica mu je glavom i plavom kosom Veronica Mars, tj. glumica Kristen Bell.

7 najboljih završetaka serija

Good Place je priča o Eleanor (Bell), ženi koja shvati da baš i nije dobra osoba, pa se odluči promijeniti i kreće na put samopoboljšanja. Spletom nevjerojatnih okolnosti duhovni vodič na tom putu postat će joj Michael, kojeg glumi Danson. NBC je za početak naručio 13 epizoda serije. Tedov oproštaj od Cybera moći ćete ažurno pratiti na Pickboxu, gdje krimi-drama stiže odmah nakon američke premijere, a na njegove komičarske bravure možete se na istom mjestu podsjetiti u prve tri sezone kultnog Kafića.

Komentiraj

Komentara