Teorija velikog praska: Šuškanja o dvije nove sezone sve glasnija

Iako još uvijek nema službenih potvrda, neformalne informacije o budućnosti megapopularnog sitcoma Teorija velikog praska (The Big Bang Theory) počinju sve ozbiljnije curiti, pa osim dosadašnjih optimističnih izjava glavnih glumaca vezanih uz nastavak serijala, u korist fanova idu i najnovije vijesti koje najavljuju obnavljanje serije za čak dvije sezone. Prema navodima Deadlinea, CBS-ov glavni izvršni direktor Les Moonves natuknuo je da se pregovori s glumačkom postavom privode kraju, te da je potpisivanje ugovora koji se odnosi na dvije sezone trenutno u završnoj fazi.

>> 15 NAJBOLJE PLAĆENIH TV GLUMICA I GLUMACA U 2016. GODINI

Članovi originalne postave Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon HelbergKunal Nayyar navodno privode kraju proces ugovaranja novog, dvogodišnjeg angažmana sa CBS-om, a ta bi kuća trebala obnoviti i ugovor s Warner Brosom koji je zadužen za produkciju ove humoristične serije. Stari ugovori glumcima istječu s krajem desete sezone koja je u tijeku, a prošlo se ugovaranje glumačkih angažmana Parsonsa, Cuoco i Galeckija oteglo sve dok se nije ispregovarala svota od nevjerojatnih 1 milijun dolara po epizodi, i to u sezoni koja broji 24 epizode. Vijest o najvjerojatnijoj obnovi serije za još dvije sezone tim je više dobrodošla, a ako se zaista izrealizira najmanje 12 sezona, serija bi mogla postati jedna od najdugovječnijih i najgledanijih sitcoma ikad snimljenih.

>> TEORIJA VELIKOG PRASKA: JOŠ MALO O EPIZODI SVIH EPIZODA

Ugovori se pripremaju i za sporednije glumce, odnosno glumice Melissu Rauch i Mayim Bialik koje glume Bernadette Wolowitz i Amy Farrah Fowler, a njihove izvrsne portretacije likova učinile su ih veoma važnim faktorom u samoj seriji te su privukle novo gledateljstvo i povećale sveukupni uspjeh cijelog projekta, pa se pretpostavlja da bi glumice mogle zatražiti i povećanje dosadašnje zarade od 175 tisuća dolara po epizodi, a veću bi svotu sasvim opravdano mogle i dobiti. Glavna su lica serije, inače, jedna od najplaćenijih u prošloj, 2016. godini, a imajući na umu razlike u plaćama u odnosu na rod o kojima javno progovara sve više glumica, ali i glumaca, nadamo se da će pregovori trajati kratko i da će završiti u korist ovih genijalnih izvođačica.

>> AUTOR PRASKA IMA KOMEDIJU O MARIHUANI

Bojazni oko mogućeg ukidanja serije s obzirom na nove projekte u kojima sudjeluju članovi glumačke postave, ovom su viješću, nadajmo se, gotove, a osim zasad službeno nepotvrđenog, ali vrlo vjerojatnog nastavka Teorije velikog praska, CBS i Warner Bros pripremaju i službeno potvrđeni serijski prequel o životu mladog Sheldona Coopera, o čemu se možete informirati ovdje. Jedanaesta i dvanaesta sezona urnebesne Teorije velikog praska trebala bi sadržavati svaka po 24 epizode, a sve detalje o razvoju projekta pratit ćemo i dalje.

>> CBS U TAJNOSTI PRIPREMA SITCOM O MLADOM SHELDONU COOPERU?

 

Komentiraj

Komentara