The 100: Jezgrovit i intenzivan trailer najavljuje petu sezonu (VIDEO)

Dobre vijesti za sve fanove serije The 100: CW je napokon objavio cjelovitu najavu nadolazeće pete sezone. I sam je trailer jedno mini-ostvarenje za sebe. Naime, unutar nepunih četiri minute, koliko trailer traje, daje se jedan jezgrovit i dubinski uvid u zbivanja koja su pred nama, a koja bi trebala razriješiti sve ono što je za sobom ostavio cliffhanger kojim je okončana prošla sezona. Nakon pažljive tišine i ustrajnog neotkrivanja konkretnijih pojedinosti koje će na ovaj ili onaj način biti sastavni dijelovi novoga nastavka serije, producenti su u intenzivnom traileru sve to nadoknadili i dali do znanja da gledatelje očekuje itekako uzbudljiva sezona.

>> Fear The Walking Dead: 4. sezona

Peta sezona stiže 24. travnja

Obuhvatnije seciranje trailera, imajući na umu njegovo trajanje i sadržajnost, traži mnogo više prostora, a s obzirom da se peta sezona opako približava, te da nas od nje dijeli tek nešto više od mjesec dana, ostavit ćemo dublje analize za nadolazeće epizode. Ono što, ukratko, vidimo u traileru otkriva onoliko koliko je dovoljno da istovremeno prikrije ono najvažnije. Vidimo da su neki likovi preživjeli, a trailer daje i naslutiti da će pojedini momenti sezone biti uprizoreni kao flashbackovi. Također, najavljuju se i novi sukobi, konflikti koji će odrediti sudbinu mnogih likova, a samim time i mogućnosti preživljavanja kolektiva.

Jezgra protagonista serije naizmjenično defilira trailerom, najavljujući i zumiranje pojedinih odnosa, osobito onog između Clarke i Madi. U petoj bi sezoni trebali izbliza vidjeti i kako napreduje Octavijin pokušaj okupljanja ekipe, a sudeći prema traileru, pothvat baš i ne ide onako kako je teorijski zamišljen. Hoće li se ekipa homogenizirati, te hoće li svi biti spremni za dolazeće, očekivane izazove, saznat ćemo uskoro.  The 100 stiže 24. travnja. Do tada, imamo dovoljno vremena za višestruko gledanje zanimljivoga trailera i razvijati pretpostavke o petoj sezoni ove uzbudljive serije koja, iako smještena u još uvijek dalekoj budućnosti, na značajan način komunicira i sa sadašnjošću.

>> Teror – nova serijska poslastica koju morate gledati

Komentiraj

Komentara

Tags