The ABC Murders: Izašao prvi trailer, John Malkovich u ulozi Poirota (VIDEO)

Napokon jedan remake kojem se s pravom možemo veseliti. U moru površnih ‘remikseva’, izgleda da ćemo uskoro dobiti mini-seriju zbog koje nećemo žaliti za originalom. Amazon i BBC donose mini-seriju The ABC Murders, novu adaptaciju djela legendarne Agathe Christie, u čijoj je glavnoj ulozi isto tako legendarni i svima dobro poznati Poirot.

Ono što nas posebno veseli je što će se serija premijerno prikazivati na domaćem streaming servisu Pickbox, od 18.siječnja – svaki petak očekuje nas nova epizoda, a ukupno će ih biti 4.  (Ako nemate aplikaciju Pickbox, isprobajte je jer je prvih mjesec dana besplatno.)

>> Deadwood: Objavljene prve ekskluzivne fotografije dugo očekivanog filma(FOTO)

Nova BBC-jeva serija na Pickboxu je od 18. siječnja

Nakon pisanih najava, fotografija i postera, došlo je vrijeme i za video najavu, za trailer. Estetski, trailer ostavlja snažan dojam. Nazire se i kvalitetno skrojena napeta, pomalo ‘zagušljiva’ atmosfera tipična za detektivski žanr. Također, iz pozadine izvire specifičan ‘britanski štih’, dok scenografija odiše autentičnošću. No, u prvom je planu fenomenalna glumačka postava, koju, kao Poirot, predvodi John Malkovich.

Pored njega, tu su i Rupert GrintShirley HendersonMichael ShaefferEamon Farren. Bio je dovoljan jedan trailer da otkrije potencijal i da nas odmah zarazi uvijek aktualnom mitologijom Agathe Christie.  Na svu sreću, serija stiže uskoro. Epizode kreću s izlaženjem 18. siječnja na Pickboxu!

>> Nova godina na Pickboxu: Iskupljenje u Shawshanku, Ime ruže…

Komentiraj

Komentara