The Catch: 4 razloga za gledanje ove serijske poslastice iz Shondalanda

Novi misteriozni serijski triler Ulov (The Catch), producentice Shonde Rhimes donosi mnogo uzbuđenja: ljubavne prijevare, skandale, šokantne obrate, i naravno, glavnu protagonisticu serije.  Glavne uloge tumače Mireille Enos (The Killing) i Peter Krause (Six Feet Under).

>> Zlatni globusi 2018 – Nominacije

Shonda Rhimes, zna kako autentično izmiješati elemente komedije, drame, trilera, misterija, ali i naravno ljubavne elemente, stoga vam donosimo 4 razloga za gledanje ove serijske poslastice iz Shondaland pećnice.

4. Ljubavni parovi su komplicirani, baš kao i u Uvodu u anatomiju i Skandalu

U prvoj epizodi upoznajemo privatnu istražiteljicu  Alice Vaughan (Mireille Enos) čiji se život preokrene kad sazna da je njezin naoko savršeni zaručnik Kieran (Peter Krause) zapravo lopov i prevarant koji pobjegne s njezinim novcem. Takve vrste problema ne riješavaju se baš razgovorom.

3. Šokantni obrati posvuda, baš kao i u HTGAWM

Naravno da naša glavna protagonistica, privatna istražiteljica, kreće u lov na svog zaručnika prevaranta. Igra mačke i miša koja slijedi donosi puno neočekivanih obrata naspram kojih se HTGAWM čini kao amaterizam.

2. Svi glumci su izvrsni (ne samo glavni)

Glavni glumci serije – Enos i Krause – već imaju izgrađen imidž među publikom. Njihove nominacije za emmyja u serijama The Killing i Six Feet Under već su pokazale njihov talent. No sporedni glumci također su izvrsni bez njih serija ne bi bila ista. Posebno se ističu Sonya Walger (Lost)  koja igra lik Kieranove druge cure Zoe, te Jacky Ido (Taxi Brooklyn, The White Masai), FBI agentice koja pokušava otkriti svačije tajne.

>> Gledaj The Catch na Picboxu

1. Alice je najjača

Kao i sve serije koje izađu iz Shondalanda, i The Catch u fokusu ima snažnu glavnu protagonisticu. Alice Vaughan može se usporediti i  s Meredith Grey iz Uvoda u anatomijju (Grey’s Anatomy), i s Olivijom Pope iz Skandala (Scandal), ali i Annalise Keating iz How to Get  Away With Murder. Samo hrabro!

Komentiraj

Komentara

Tags