The Catch: Nova serija iz pećnice Shonde Rhimes na Pickbox NOW

Ulov (The Catch) nova je dramska serija na Pickbox NOW. Iz pećnice Shonde Rhimes, jedne od najmoćnijih holivudskih producentica koja je zaslužna za serije poput Grey’s Anatomy i Scandal, Ulov je priča o jednoj od najboljih privatnih istražiteljica u Los Angelesu koja radi na najvažnijem slučaju svoje karijere – hvatanju zaručnika kriminalca.

SOFISTICIRANA I ZABAVNA STRANA KRIMINALA

Zgodni prevarant Benjamin (Peter Krause) kriminalac je velikoga kalibra. Kako su njemu, a i organizaciji za koju radi, potrebne informacije koje posjeduje privatna istražiteljska tvrtka, on odluči do njih doći prečacem – tako što će zavesti direktoricu te tvrtke Alice Vaughan (Mireille Enos). Kada Alice shvati da je nasamarena, kreće u potragu za svojim takozvanim zaručnikom prije negoli joj to uništi karijeru. On je zaljubljen u Alice, ali s milijun i pol dolara u džepu i kriminalom u venama, stvari postaju komplicirane.

Peter Krause

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Glavni glumci serije – Mireille Enos i Peter Krause – već imaju izgrađen imidž među publikom. Njihove nominacije za Emmy u serijama The Killing (Enos) i Six Feet Under (Krause) već su pokazale njihov talent. No sporedni glumci također su izvrsni. Posebno se ističu Sonya Walger (Lost) koja glumi Benjaminovu drugu curu Zoe te Jacky Ido (Inglourious Basterds), FBI-ev agent koja pokušava otkriti svačije tajne.

LJUBAVNA PRIJEVARA I SKANDAL

Producentica i scenaristica Shonda Rhimes zna kako autentično izmiješati elemente komedije, drame, trilera, misterija i romantike, stoga Ulov (The Catch) utjelovljuje ljubavne prijevare i skandale, a šokantnih obrata ne nedostaje.

Kao i druge serije Shonde Rhimes, i Ulov (The Catch) u fokusu ima snažnu glavnu protagonisticu. Alice Vaughan može se usporediti i s Meredith Grey iz serije Grey’s Anatomy i s Olivijom Pope iz serije Scandal. Samo hrabro!

>> Ulov (The Catch) gledajte odmah na Pickbox NOW!

Komentiraj

Komentara