The Deuce: Bez obzira na kontroverze oko Jamesa Franca, uskoro stiže druga sezona! (VIDEO)

Mnogo je skandala i kontroverzi potreslo američku scenu u posljednje vrijeme. Mnogo je afera na neki način i okončalo karijere određenih glumaca i producenata, dok je neke ‘samo’ udaljila na određeno vrijeme s raznih setova. Kontroverze prate i Jamesa Franca – bilo je upitno kako će HBO razvijati nastavke serije The Deuce, u kojoj Franco igra ključnu ulogu. Nastavak je praktički definiran: Franco se vraća.

>> The Deuce: HBO napokon definirao datum premijere i vremenski skok druge sezone! (FOTO)

Oko glumca se vežu skandali seksualnog uznemiravanja i nedoličnog ponašanja prema ženama koje su pod njegovim vodstvom studirale glumu. Franco je u Deuceu glavni muški glumac, koji tumači dvije međupovezane uloge, te je ujedno i izvršni producent. Njegov odlazak bio bi veliki udarac za seriju, a David Simon, ko-kreator serije, podržao je glumca rekavši da u snimanju Deucea nije bilo optužbi na Francovo ponašanje. No, ostavimo za sada Francove skandale, njima su se američki mediji već opširno pozabavili i vratimo se seriji: druga se sezona opako približava, a HBO je izbacio službeni trailer.

Najavljen je vremenski skok: druga sezona bavit će se punkom, diskom i pornografijom. Serija nas lansira direktno u 1978. godinu, a u prvom će planu biti Maggie Gyllenhaal, odnosno Candy, koja se polako probija u prvi plan narativa. Serijom i dalje rukovode Simon i George Pelecanos, briljantan serijski tandem, čiju ćemo najnoviju kreaciju uskoro moći uhvatiti i degustirati. Nove epizode Deucea stižu kroz mjesec dana: premijera je 9. rujna!

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara