The Deuce: HBO napokon definirao datum premijere i vremenski skok druge sezone! (FOTO)

Kraj ljeta donosi pravu serijsku deliciju: drugu sezonu serije The DeuceDavid Simon i George Pelecanos odradili su vrhunski posao u prvoj sezoni, a uskoro ćemo saznati što su pripremili u nastavku ove serije koja je, odmah nakon izlaska, zaradila ogromnu količinu pozitivnih kritika. Serijska drama o njujorškoj pornografskoj sceni 70-ih, privukla je veliki broj zainteresiranih gledatelja koji s nestrpljenjem iščekuju drugu sezonu. HBO je, na tom tragu, napokon istupio i definirao datum premijere.

>> House of Cards: Sjena Kevina Spaceyja u novom teaseru šeste sezone (VIDEO)

Moglo bi se reći da nije bilo upitno hoće li HBO potvrditi i obnoviti The Deuce. Riječ je o jednom od jačih naslova kojima streaming gigant raspolaže. Druga sezona donijet će i određene promjene. Dok se radnja prve odvijala u ranim sedamdesetima ili, preciznije, 1971. godine, druga sezona će nas lansirati u 1978., u zlatne dane disko glazbe i punka. HBO je u tom smislu odlučio biti jasan i ilustrativan, pa je premijeru najavio zanimljivim posterom na Twitteru.

Vremenski skok obećava svašta. Bit će zanimljivo vidjeti što se dogodilo s Jamesom Francom i braćom Martino, ali i s Maggie Gyllenhaal i Candy, koja se polako i pomalo neočekivano nametnula kao pravi (epi)centar priče. Pretpostavljalo se da bi Franco mogao imati poteškoće oko angažmana u drugoj sezoni, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, ali je HBO sasjekao sumnje u startu najavivši Francov povratak. Ipak, fanovi i kritika pretpostavljaju da će fokus druge sezone biti usmjeren prema Candy. Ona bi mogla ponovno zablistati kao prava zvijezda serije. Kako god, još je prerano za takvu vrstu spekulacija. Pričekajmo službeni trailer koji će iskristalizirati očekivanja. Za sada je najvažnija stvar sljedeća: zaokružiti u serijskim kalendarima 9. rujan kao datum premijere druge sezone.

>> Bryan Cranston i Aarol Paul bi rado gostovali u seriji Better Call Saul

Komentiraj

Komentara