The Deuce: Napokon objavljen cjeloviti trailer druge sezone! (VIDEO)

Iako smo već dobili nekoliko kraćih video i foto najava, cjeloviti trailer je prava stvar. Druga sezona serije The Deuce se opako približava, a producentska ekipa i HBO nisu štedjeli oko nove video najave. Kroz nešto više od minutu i pol, prolazimo kroz različita mjesta, susrećemo šarenu paletu osebujnih likova i dobivamo fragmente atmosfere i dinamike novih epizoda.

>> The Deuce: Bez obzira na kontroverze oko Jamesa Franca, uskoro stiže druga sezona! (VIDEO)

Novi trailer

Drugu sezonu obilježava vremenski skok – selimo se u 1978. godinu, izravno u metež metropole, u period razvoja funka, punka i pornografije. U prvi se plan probila  Maggie Gyllenhaal, odnosno Candy, koja će, izgleda, nositi veći dio priče. Tu je naravno i najzvučnije ime serije – James Franco, kojega prate mnoge kontroverze i čiji je angažman u novoj sezoni bio pod povećalom kritike, a moglo bi se reći da je za neke bio i upitan. No, kreatori serije su brzo riješili problem i eliminirali svaku sumnju, najavivši Francov povratak.

Priču i dalje kroje David Simon i George Pelecanos, dobro nam poznati kreativni tandem koji nastavlja svojim briljantnim serijskim stvaralaštvom privlačiti mnoge gledatelje i izazivati iznimno pozitivne kritike. Prva je sezona svijetu serija dala mnogo toga, vidjet ćemo kako će se u tom pogledu ‘ponašati’ drugi nastavak Deucea. Nove epizode su iza ugla: serija kreće s emitiranjem 9. rujna!

>> True Detective – treća sezona kriminalističke hit serije završila sa snimanjem

Komentiraj

Komentara