The Grand Tour: Popularni trio spreman za nove avanture, trailer najavljuje novu sezonu (VIDEO)

Još malo, i krećemo na nova putovanja. I dok ćemo se mi zadržati na virtualnoj distanci, popularni trio Grand Toura uronit će u nove avanture diljem svijeta. Ponovno ćemo pratiti Jeremyja Clarksona, Jamesa Mayja i Richarda Hammonda kako se iskušavaju u vožnji i pokušavaju svojim sredstvima i vještinama preći neke nevjerojatne puteve.

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Nove avanture od siječnja

Novi trailer, koji najavljuje treću sezonu ove popularne Amazonove serije, otkriva fragmente novih uzbuđenja. Sam uvod u trailer, koji je ujedno i uvod u nove epizode, govori dovoljno o onome što nas očekuje u nastavku Grand Toura. Sažetak treće sezone je u tom pogledu bio jednostavno sročen i izravan: trojac je snimao diljem svijeta, uzrokujući više kaosa nego ikad do sada.

Uz dozu avanture, uzbuđenja i neizvjesnosti, tu je i standardna dimenzija humora, zabave i ludih scena. Clarkson, May i Hammond izgledaju poprilično nabrijano i spremno za osvajanje Kolumbije, Mongolije, Kine, Detroita i Londona. I to su samo opći okviri njihove vožnje u novim epizodama, budući da će se upustiti u istraživanje različitih pojedinosti i specifičnosti pojedinih lokaliteta. Kako će to izgledati, saznat ćemo početkom 2019: treća sezona izlazi 18. siječnja!

>> John Malkovich kao Poirot, Rupert Grint kao Crome u novoj mini-seriji ”The ABC Murders” (FOTO)

Komentiraj

Komentara