The Handmaid’s Tale – detalji o drugoj sezoni (+TRAILER)

Jedna od najhvaljenijih serija današnjice, Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađena Huluova serija Sluškinjina priča (The Handmaid’s Tale), konačno ima svoj datum premijere druge sezone! Nova sezona na male ekrane vraća se u srijedu 25. travnja 2018., s dvije nove epizode. Ostale epizode emitirat će se jednom tjedno.

Sluškinjina priča (The Handmaid’s Tale) Huluova je adaptacija istoimenog romana Margaret Atwood, u kojem nam se predstavlja distopijsko društvo kojim dominiraju isključivo muškarci, dok su žene, koje su u potpunom vlasništvu muških vladara, praktički svedene na ulogu reproduktivnih mašina. U tom se kontekstu razvija i Mayday, podzemni revolucionarni pokret žena koje ćemo pratiti u njihovim pokušajima da svrgnu represivni poredak. Protagonistica serije je sluškinja Offred, koju glumi Elisabeth Moss.

Druga sezona imat će sveukupno 13 epizoda. Offredina trudnoća i njezina borba da oslobodi svoje dijete od distopsijskog horora bit će u fokusu druge sezone. “Gilead je u tebi” omiljena je uzrećica tete Lydie. U drugoj sezoni, Offred i svi likovi boti će se protiv ove mračne istine.

Bacite oko na zanimljivi teaser trailer kojim nas je počastio Hulu.

Komentiraj

Komentara