The Marvelous Mrs. Maisel: Uskoro stiže pilot epizoda novog projekta kreatorice Gilmorica

Fanovi Gilmorica, ne očajavajte! Iako je nedavno završila još jedna sezona priče o stanovnicima Stars Hollowa među kojima su se isticale protagonistice Lorelai (Lauren Graham) i Rory Gilmore (Alexis Bledel), nijansa komedije na koju su se navukli obožavatelji njihovih svakodnevnih situacijskih, psiholoških i jezičnih zavrzlama, mogla bi se, na radost gledateljstva, nastaviti kroz novi uradak kreatora ove originalne serije. Amy Sherman-Palladino, glavna i odgovorna osoba za sve vezano uz Gilmorice, razvila je, naime, zanimljivu novu dramsku seriju za Amazon, a pilot epizoda je već snimljena i predviđena je za emitiranje krajem mjeseca.

>> GILMORICE: SLUŽBENI TRAILER POKRENUO LAVINU NOSTALGIJE I UZBUĐENJA (VIDEO)

Nova bi dramska serija, koju je Sherman-Palladino napisala i režirala, trebala pratiti protagonisticu Miriam Maisel zvanu Midge, ženu iz New York Cityja koja krajem pedesetih godina, kao članica visokog društva s Manhatana, u sebi otkrije talent za stand-up komediju koji joj promijeni život i koji ju navede da svoj novootkriveni identitet izvježba u Greenwich Villageu, a ovaj ćemo zanimljivi projekt upoznati i prepoznati kroz ime The Marvelous Mrs. Maisel. Gospođa Maisel, 25-ogodišnja Židovka neodoljivog izgleda i osobnosti, oženjena je majka dvoje djece koja najbolje kako zna ispunjava dužnosti i igra uloge ponizne kćeri, požrtvovne majke i uspješne i uzorne supruge. Njezin se život uvelike mijenja kada ju suprug iznenada napusti zbog druge žene, pa potpuno nespremna na takav scenarij, shvaća da je ostala bez ičega i da joj pomoći može samo vlastita dovitljivost koju može upotrijebiti da bi si izgradila novi život. Kroz zanimljive peripetije i avanture, kao i psihološke uspone i padove koji prate teške životne trenutke u kojima humor poprima specifičnu vrijednost, gospođa Maisel naposljetku postaje jedna od prvih ženskih stand-up komičarki u Americi.

>> JUNAKINJE 21.STOLJEĆA

Amy Sherman-Palladino – kreativna sila čiji pametni humor zabavlja

Naslovnu će ulogu igrati Rachel Brosnahan (Kuća od karata), njenog supruga Joela Maisela utjelovit će Michael Zegen (Carstvo poroka), Alex Borstein (Obiteljski čovjek) će biti Susie Myerson, a Midgeine roditelje Abea i Rose Weinber glumit će Tony Shalhoub (Monk) i Marin Hinkle (Dva i pol muškarca). Uz ova zvučna imena, svoj će pečat na projekt staviti i suprug kreatorice, Daniel Palladino, koji će raditi kao izvršni producent na seriji, baš kao što je to učinio i s legendarnim Gilmoricama, ali i s jednako uspješnim Obiteljskim čovjekom (Family Guy). Na tom će planu surađivati s Amy koja i u ovom projektu vodi glavnu riječ, pa će, budući da voli držati pod kontrolom svaki dio procesa stvaranja serije, redateljica i scenaristica zauzeti i producentsku palicu.

>> MONK – BRAINDEAD SENATOR

Tony Shalhoub i Rachel Brosnahan kao otac i kći u pilot epizodi serije

Amazon je najavio da će pilot epizodu prikazati 17. ožujka, zajedno s ostalim novim pilot projektima, a hoće li kreatorski tim dobiti zeleno svjetlo i za snimanje ostalih epizoda, odlučit će pretplatnici iz SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Austrije i Japana svojim glasovima. Javimo rezultate!

>> GUILTY PLEASURE: 10 SERIJA KOJE GLEDAM KAD ME NITKO NE GLEDA

 

Komentiraj

Komentara