The New Pope: Premijera nastavka Mladog pape na HBO-u

Novi papa (The New Pope), nastavak hit serije Mladi papa oskarovca Paola Sorrentina, će imati premijeru 10. siječnja na HBO GO-u, kada prve dvije epizode dolaze u ponudu. Također, serija će biti prikazana na HBO kanalu, gdje će premijera prve epizode biti 14. siječnja u 20.00h.

„Novi papa“ nastavlja priču tamo gdje je „Mladi papa“ stao. Papa Pio XIII (Jude Law) je u komi. Nakon pauze, neočekivane koliko i tajanstvene, Voiello (Silvio Orlando) uspijeva dovesti Sir Johna Brannoxa (John Malkovich), umjerenog, šarmantnog i sofisticiranog engleskog aristokrata, na papsko prijestolje, a on preuzima ime Ivan Pavao III.

>> The Expanse: Showrunner želi bolje veliko finale od GoT-a i Zvjezdanih ratova

Novi papa djeluje savršeno, ali skriva slabosti i tajne. Istog trenutka shvaća da će mu biti teško zamijeniti karizmatičnog i slavnog prethodnika, dok se u Vatikanu Voiello bori ravnati Crkvom preplavljenom skandalima – koji dovode najviše ešalone u opasnost da zauvijek budu odstranjeni – kao i vanjskim prijetnjama. Sofija i Estera ispostave se vrlo drukčije od onoga kako se čine, a kardinal Gutierrez i dalje se bori protiv svojih kontradikcija. Uto brojni vjernici počnu idolizirati Pija XIII. koji počinje slati čudne poruke iz svog bolničkog kreveta.

Svih devet epizoda režirao je oskarovac Paolo Sorrentino, koji je ujedno i jedan od scenarista, uz Umberta Contarella i Stefana Bisesa. U glavnim ulogama su Jude Law i John Malkovich, a svoje uloge iz „Mladog pape“ ponovit će Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier i Maurizio Lombardi. Pridružuju im se i Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir i Massimo Ghini. Sharon Stone i Marilyn Manson će se pojaviti u seriji u gostujućim ulogama. Seriju „Novi papa“ potpisuju Sky, HBO i Canal+, a među izvršnim producentima su Paolo Sorrentino i Jude Law.

>> Poirot, Inspektor Morse, Frostov pristup: Najpoznatiji detektivi na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara