The Orville/Fox

The Orville najgledanija serija na Fox-u

Svemirska avantura The Orville sa Sethom MacFarlaneom u glavnoj ulozi, imala je najgledaniju prvu epizodu prve sezone u povijesti Fox-a, i to nakon uspjeha popularne serije The Empire.

Prvu epizodu pogledalo je sveukupno 11, 3 milijuna ljudi, kao i 650 tisuća ljudi na Fox Now i Hulu. Prema službenim statistikama, na svim platformama na kojima je serija dostupna, do 20. rujna prvu epizodu pogledalo je sveukupno 13 milijuna ljudi, piše Deadline.

>> The Orville.: prvi pogled na SF seriju Setha MacFarlanea

U novoj SF seriji The Orville radnja je smještena 400 godina u budućnosti gdje pratimo zgode na svemirskom brodu USS Orville na kojemu je glavni kapetan Ed Mercer (Seth MacFarlane). Na brodu se nalazi kako ljudska tako i izvanzemaljska posada, a osim akcijskih avantura, očekuje nas i humoristični pristup svakodnevnim problemima, kao što smo i navikli od Setha MacFarlanea koji je kreator i producent serije.

>> Cosmos 2: Seth MacFarlane najavljuje novu sezonu

>> Top 10 post-apokaliptičnih serija

Uz šarenu svemirsku posadu, Adrianne Palicki glumi ženu Eda Mercera (Seth MacFarlane) i prvu časnicu Kelly Grayson, a uz glavni dvojac glumačku postavu čine Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, Halston Sage, J Lee, Chad L. Coleman i Norm Macdonald.

Adrianne Palicki kao Kelly Grayson/FOX

>> Good Omens: Nikad bolja apokalipsa

Komentiraj

Komentara