The Punisher: Netflix otkrio uvodnu špicu (VIDEO)

Netflix je odlučio barem malo zasititi apetite svih Marvelovih fanova, ali i onih koji to nisu no svejedno željno iščekuju najnoviju seriju u Netflix – Marvel nizu: The Punisher. Poznati je streaming servis tako svijetu pružio mogućnost da vidi kako će izgledati uvodna špica serije.

>> Punisheru bi se mogao priključiti još jedan Marvelov super-heroj

Lik samog Punishera uveden je tijekom druge sezone Daredevila, gdje je Frank Castle, nakon mnogih patnji zbog brutalnog umorstva vlastite obitelji od strane kriminalaca, postao osvetnik izvan zakona te sada iskaljuje svoj bijes nad kriminalnim podzemljem New Yorka dok ga progoni kako policija, tako i kriminalci kojima staje na put.

>> The Defenders: Koliko su super-heroji ispunili naša očekivanja?

U usporedbi s ostalim uvodnim špicama koje su Marvelovi junaci dobili, vrlo je vjerojatno kako ovo nije finalna verzija te da ćemo potpunu vidjeti zajedno sa izlaskom same serije.

>> Jessica Jones 2: detalji o novoj sezoni

U ovoj igri s vlastitim gledateljima, Netflix i dalje nije otkrio kada će točno serija započeti s emitiranjem, iako na samom kraju videa postoji montaža koja bi to trebala kazati, no datum je i dalje skriven. Ipak, pretpostavlja se kako će se serija u potpunosti moći pogledati negdje tijekom studenog.

Komentiraj

Komentara