The Rental: Redateljski debi Davea Franca u novom horor trileru (TRAILER)

Među brojnim objavljenim trailerima u zadnje vrijeme našao se i redateljski debi američkog glumca Davea Franca, horor triler The Rental.

Problemi u Airbnb raju

Prema dosadašnjim objavama i prvom traileru, možemo zaključiti da će radnja pratiti dva para koji iznajme luksuznu, presavršenu da bi bila istinita, kuću na Airbnbu, da bi zatim otkrili kako ih vlasnik špijunira. Od tog trenutka stvari krenu nizbrdo i s vlasnikom i s njihovim međusobnim odnosom te oni odluče ujutro napustiti kuću. No naravno, treba preživjeti noć.

Priča i režija Davea Franca

Ideju i scenarij ovog horor trilera napisao je glumac Dave Franco, nekima poznat po svojim ulogama na tv-u i na velikom ekranu, dok je drugima možda i najpoznatiji kao brat Jamesa Franca. Uz njega je na scenariju radio i Joe Swanberg (Easy, Drinking Buddies). Ovo je Francu redateljski i scenarijski debi, dok je kao glumac sudjelovao u poznatim filmovima i tv serijama, kao npr. Susjedi iz pakla, Majstori iluzije, 21 Jump Street i Stažisti.

Glumačka postava

U jednoj od glavnih uloga, liku Michelle, našla se supruga Davea Franca i američka glumica Alison Brie (Novine, Klub otpisanih). Ostalih troje Michellinih prijatelja glumit će Sheila Vand (Argo, Snowpiercer), Jeremy Allen White, najpoznatiji kao Lip iz Besramnika (Shameless), te sve popularniji Dan Stevens (Legija, Downton Abbey), kojeg ćemo uskoro gledati u Netflixovom filmu Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Konačno, čudnog i vjerojatno psihopatskog vlasnika kuće glumit će Toby Huss, poznat po ulogama u Reno 911! i filmu Bijeg u zoru.

>> Eurovision Song Contest:  The Story of Fire Saga okupila poznata imena industrije (TRAILER)

Distribuciju filma je preuzela američka kompanija IFC, koja se većinom bavi nezavisnim filmovima, a službeni datum izlaska u kina je 24. srpnja. U međuvremenu pogledajte trailer u nastavku.

Ivana Krmpotić

>> Box 21: Švedska miniserija stiže na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara