The Rise of the Phoenixes: Povijest, borba za moć i romansa u kraljevstvima drevne Kine (VIDEO)

Nova kvalitetna i obećavajuća akvizicija Netflixa stiže izravno iz Kine. Kompanija tako širi svoje djelovanje i poslovanje na istoku azijskog kontinenta, donoseći u nama bliže krajeve jednu uzbudljivu i moćnu seriju. The Rise of the Phoenixes izvorna je kineska serija koja će automatski privući sve fanove historijsko-političkih drama koje su obavijene velom drevnosti, mitološkim predlošcima, atraktivnim borbama za moć, romansom te ‘nabildane’ kvalitetno produciranim i vrhunski izvedenim akcijskim sekvencama.

>> Netflix i Blizzard pripremaju seriju – Diablo?!

Kako kaže službeni siže, The Rise of the Phoenixes je priča o moći, želji, požudi i ljubavi među ljudima iz različitih kraljevstva drevne Kine, od kojih se svatko želi uzdignuti i postati Veliki feniks. Narativ spaja političke igre prinčeva i vladara u visokim ešalonima različitih kraljevstva s individualnim avanturama i emotivnim turbulencijama protagonista, pored i oko kojih se razvijaju i odvijaju svakojake savezničke, neprijateljske i konfliktne mreže odnosa.

Serija broji sveukupno 70 epizoda koje su u Aziji bile pravi serijski hit. S Netflixa je stiglo priopćenje koje kaže da su u kompaniji vrlo uzbuđeni i iznimno ponosni što svjetskoj publici mogu predstaviti ovako kvalitetnu seriju, obećavši pritom da se pripremaju za daljnji razvoj odnosa s kineskom produkcijom s ciljem prezentiranja kvalitetnih i značajnih naslova na svjetskoj serijskoj pozornici. U tom pogledu – palac gore za Netflix, dva za Fenikse. Oni na Netflix stižu 14. rujna.

>> Let heroja (When Heroes Fly): Najbolja serija na festivalu u Cannesu dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara