The Weather Files: Zanimljiva emisija kreće na Viasat Nature

Premijera u petak 26. listopada u 19h

 Vrijeme je nepredvidivo, svi to znamo. Ali što znanstveno stoji iza najstrašnijih i tajanstvenih susreta s majkom prirodom? Na kanalu Viasat Nature, premijerno u petak 26.listopada počinje dokumentarna serija Dosjei o vremenu (The Weather Files) koja će prikazati pustolovine onih koji se svakodnevno bave nepredvidljivošću i opasnostima ekstremnih i tajanstvenih vremenskih nepogoda.

>> Babylon Berlin: Ekscentrična serija kreće na Epic Drama

Uragani, vrtače, tajanstvene smrznute meduze; stručnjaci za vrijeme otvaraju svoje dosjee. Što znanstveno stoji iza najstrašnijih i tajanstvenih susreta s majkom prirodom? Od meteorologa i ljudi koji prate vremenske uvjete do farmera, pilota i vodiča po divljini, svaka epizoda ove serije uvlači gledatelja u dramatične izvještaje profesionalaca koji su neprekidno izloženi hirovima majke prirode.

Od kopna do mora i dalekog Sjevera, donosimo vam pustolovine onih koji se svakodnevno bave nepredvidljivošću i opasnostima ekstremnih i tajanstvenih vremenskih nepogoda. Dosjei o vremenu (The Weather Files) na kanalu Vasat Nature od peztka, 26. listopada u 19h!

>> TV1000: Proslavimo rođendan Julije Roberts zajedno uz njezine najbolje filmove

Komentiraj

Komentara