The Witcher: Službeno objavljena postava glumačke ekipe

Netflix priprema novi fantasy spektakl, a objavio je i tko će u njemu sudjelovati. Netom nakon objave o serijalizaciji popularnog Witchera, zagriženiji su se fanovi raspisali o potencijalnim glumicama i glumcima koji bi na adekvatan način interpretirali ključne likove. Naravno, najveći je upitnik stajao pored Geralta iz Rivije, protagonista hvaljenih knjiga poljskoga pisca Andrzeja Sapowskog, pravu fantasy ikonu kako u književnom, tako i u gejmerskom svijetu. Nedavno je postalo jasno da će njega tumačiti Henry Cavill, dok su ostali likovi čekali svoja glumačka utjelovljenja.

>> The Witcher: 14 likova koji se iz knjige i videoigre sele u seriju

Jednim brzim i sadržajnim tvitom, Netflix je na svom službenom profilu objavio posloženi glumački mozaik, te priveo kraju brojne spekulacije. Glumački je sastav, bar što se tiče one ‘glavne’ grupe likova, zaokružen i definiran. Cavillu se tako pridružuje jedna šarena, bogata i dinamična postava. Freya Allan glumit će princezu Ciri, Anya Chalotra ući će u ulogu čarobnice Yennefer, Jodhi May će biti kraljica Calanthe, njezinog će supruga igrati Björn Hlynur Haraldsson, a Mimi Ndiweni će se iskušati u ulozi čarobnice Fringille. Tu su još i Millie Brady kao princeza Renfri, Adam Levy kao druid Mousesack te MyAnna Buring kao Tissaia.

Nadolazeći fantasy spektakl

Nakon odabira Cavilla, mnogi su pretpostavljali da bi Netflix i producentica/showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich mogli sastaviti glumačku ekipu koju bi činila renomirana, zvučnija i iskusnija imena. No, izgleda da je Netflix ipak krenuo svojim ”tipičnim” smjerom i odabrao manje poznata imena koja bi, na neki način, s manje opterećenja mogla zaigrati pojedine uloge u seriji čiji naslov za sobom vuče tešku prtljagu očekivanja. Upravo bi se ovaj odabir mogao pokazati najboljom solucijom kako za fanove i franšizu, tako i za Netflix, ukoliko ova glumačka ekipa zablista u pravom svjetlu. Prema riječima showrunnerice, produkcija kreće uskoro. Očekuje se da bi serija trebala izaći 2020. godine.

>> Potvrđeno: Diablo stiže na Netflix, otkriven scenarist, format i tip serije

Komentiraj

Komentara