Tjedni pregled kratkih vijesti: Connersi, Mr. Robot, Sean Penn u svemiru, Riverdale, Walking Dead…

U proteklom smo tjednu naišli na nekoliko zvučnih vijesti. Jedna od njih je vrlo vjerojatna mogućnost da legendarni RPG Diablo postane serija. Druga je bila trailer nove sezone True Detectivea. Treća i, možda, ne toliko zvučna, bila je ona o seriji The Conners.

>> Connersi idu dalje bez Roseanne, Goodman potvrdio njezinu ‘serijsku smrt’

Connersi

Naime, nakon skandala Roseanne Barr, s kojom je ABC otkazao svaki oblik suradnje nakon rasističkog tvita koji je podigao prašinu u SAD-u, kompanija je odlučila nastaviti priču obitelji Conners i osmisliti istoimenu spinoff seriju. O tome smo već pisali ovdje, a novitet je teaser, koji je na skroman način najavio novo-staru seriju, novo-staru priču i pretežito stare, dobro nam poznate, glumice i glumce.

>> Teorija velikog praska: Serija završava jer se Jim Parsons ne želi vratiti?

Mr. Robot

Već smo pisali o tome da bi Mr. Robot mogao, uskoro, završiti svoju priču. Pretpostavke su dobile svoju službenu formu koja, na neki način, konačno zaokružuje i razrješava dilemu. Nakon što je Christian Slater izjavio da misli i vjeruje kako će serija završiti četvrtom sezonom, uslijedile su spekulacije o tome što će poduzeti tvorac i vodič serije Sam Esmail, koji je i ranije naveo da će serija završiti s četvrtim ili petim nastavkom. Zavrzlama je dobila svoj službeni rasplet: USA Network kaže da će četvrta biti posljednja sezona. Dakle, još jedna, i baj-baj Mr. Robot. Nekima se to neće svidjeti, a vjerujemo da se nekima, imajući na umu razvoj serije, to čini kao jako dobra solucija.

>> Mr. Robot: Bezizlazna borba protiv sebe (RECENZIJA)

Sean Penn

Hulu priprema misiju koju nijedan čovjek do sada nije izvršio. Kompanija lansira Seana Penna i njegovu ekipu direktno u svemir. Preciznije, riječ je o seriji The First, o prvoj ljudskoj ekspediciji na Mars. Pored iznenađenja o dolasku Penna na Huluove male ekrane s kojih leti u svemir, tu je i Beau Willimon, tvorac House of Cardsa, koji pilotira i kroji ovu novu Huluovu uzdanicu. Kompanija je izbacila službeni trailer koji potvrđuje da je ovdje riječ o naslovu kojeg moramo držati na oku.

>> The Man in the High Castle: Trailer najavljuje akciju, otpor i intrigantne putanje treće sezone (VIDEO)

Riverdale

Nakon završetka prošle sezone, treća sezona Riverdalea donosi vremenski skok i nova zapetljavanja. Posljednji je trailer potvrdio da nove epizode donose nove turbulencije koje će se manifestirati u blažim i snažnijim varijantama. Nastavak serije će tako za svakog lika rezervirati intrigantne i zamršene situacije kroz koje će se odnosi između protagonista razvijati na, za seriju, specifične načine. Na koncu, na to nas je Riverdale već naviknuo. Ipak, kao i do sada, teško je iz samog trailera iščitati što donosi nova sezona koju CW izbacuje 10. listopada.

Walking Dead

Iako su mnogi tvrdokorni fanovi već odavno odustali, zombiji i producenti nisu. Naime, uskoro stiže deveta sezona Walking Deada. Prema novom promotivnom videu, nova bi sezona mogla donijeti i opaki civilni rat između sukobljenih ljudskih grupacija i protagonista. Deveta će sezona ujedno biti i posljednja za Andrewa Lincolna i Lauren Cohen. No, na sreću nekih a nesreću drugih, za zombije ovo neće biti posljednje pojavljivanje. Serija ide dalje, a proći će još mnogo tjednih pregleda do okončanja priče.

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara