Tjedni pregled kratkih vijesti: Stranger Things, Lemony Snicket, Gotham, American Gods, Narcos, Brooklyn Nine-Nine…

Protekli je tjedan bio tjedan teasera i trailera. Pažnju je posebno privukao teaser koji najavljuje posljednju sezonu Igre prijestolja. No, pored toga, izašlo je mnoštvo zanimljivih i važnih video najava, a ovdje smo izdvojili nekoliko njih.

>> Igra prijestolja: Mračan teaser najavio sukob leda i vatre (VIDEO)

Stranger Things

Nakon dugo vremena, evo sočne vijesti za fanove Stranger Thingsa. Mnogo se pisalo i govorilo o početku/završetku snimanja, kao i o van-serijskim aktivnostima poput helovinskih manifestacija i rekvizita. Producenti su odlučili preći na ‘pravu’ stvar i objaviti specifičan teaser. Kratki je video otkrio naslove epizoda nadolazeće sezone. Iako nismo bacili oko na sadržaj, enigmatičnost treće sezone je na dobar i skroman način uspješno portretirana.

Lemony Snicket

Treća i posljednja sezona Lemony Snicketa dobila je svoj dugo očekivani trailer. Ovdje nećemo previše duljiti. Serija je odlična, šteta je što već završava, ali trailer obećava da će kraj biti onakav kakvog ova serija i zaslužuje. Ukratko – epski. Nadajmo se da će epizode na adekvatan način odraziti  i sadržavati eklektičnost i atmosferu trailera.

>> Uvod u anatomiju : 7 činjenica koje (vjerojatno) niste znali o najboljoj liječničkoj seriji

Gotham

Još se jednoj seriji bliži kraj. Gotham polako ide prema svojoj posljednjoj sezoni. Serija čija se radnja referira na uspon i razvoj Batmana, izaći će po posljednji put krajem siječnja iduće godine. Sudeći prema traileru, bit će to jedna dinamična i jako zanimljiva sezona, a publika će, izgleda, dobiti priliku vidjeti mladog Crnog viteza.

Brooklyn Nine-Nine

Stiže šesta sezona ove popularne komedije. Ili, bolje rečeno, ‘akcijske komedije’. Serija je bila otkazana, FOX ju više nije htio razvijati, nakon čega ju je pokupio NBC i dao joj novi život. Najava otkriva novu zabavu koja nas očekuje u nadolazećim epizodama, dok sam trailer odaje počast legendarnom filmu Umri muški. Šesta sezona izlazi 10. siječnja.

>> Miracle Workers: Steve Buscemi je Bog, Daniel Radcliffe je Anđeo u novoj komediji (VIDEO)

Druga sezona?

American Gods i Narcos

Dvije kratke vijesti, koje ćemo za kraj spojiti. Prvo, serija American Gods je dobila datum premijere svoje druge sezone. Bit će to 10. ožujka iduće godine. Drugo, serija Narcos: Mexico je, očekivano, obnovljena. Narcosi idu dalje, druga je sezona službeno potvrđena, a mi službeno potvrđujemo nadolazeći pregled vijesti za tekući tjedan.

American Gods

Komentiraj

Komentara