Top 5 trashy filmova za karantensko doba

Nekad se jednostavno želimo opustiti, ne razmišljati o radnji i što bivša zaposlenica radi po kiši ispred kuće i zašto je skrivala muža u podrumu sto godina. Ako nam ikakav film treba u karanteni, to je onaj niskobudžetni film kojem se smijemo nekad zbog komedije, a nekad zbog čiste nelogičnosti. Na kraju je i svejedno dok se god smijemo.

Glitter (2001)

Klesik, cure vole pjevati i plesati i otkrije ih menadžer koji im obećaje slavu. Počinju kao back up vokali drugim pjevačima i klan leaderica se zaljubljuje u, vjerovali ili ne, DJ-a koji pušta glazbu u noćnim klubovima. U glavnoj ulozi možete vidjeti Mariah Carey koja je toliko loše glumila da je Glitter prozvan jednim od najgorih filmova svih vremena. A ni soundtrack im nije dobro prošao. Toliko o pjevačici u glavnoj ulozi.

The Room (2003)

Odličan. Osrednji. Katastrofa. Sve su to riječi koje su opisivale veliku niskobudžetnu viziju Tommya Wiseaua. Ljubavni trokut Mark-Lisa-Johnny u kojem stvarno ne možete shvatiti glume li loše namjerno ili im toliko ne ide. Za ovaj ste film čuli vjerojatno preko novog filma The Disaster Artist Jamesa Franca koji prikazuje kako se The Room snimao. Ovaj put ćete možda ipak viš biti frustrirani nego nasmijani, aliii i to se mora.

From Justin to Kelly (2003)

Napravljen iste godine kad i The Room (mora da su se natjecali za nagrade), u glavnim ulogama možemo vidjeti zvijezde popularnog američkog showa American Idol: Kelly Clarkson i Justina Guarinija. Očajna konobarica Kelly se zaljubljuje u studenta Justina, ali njena zla zla prijateljica ih želi razdvojiti. Zijevate li već? Jedan od najgorih filmova i mjuzikla svih vremena. Čeka vas cringe party.

Wild Wild West (1999)

Neki će me pokušati osporiti pri odabiru ovog filma jer su respektabilni glumci u pitanju, redatelj odličnih filmova, glazba jednog od najboljih kompozitora Hollywooda. E pa sve to uzalud. Scenarij je blago rečeno loš, budžet za scenarij je potrošen na stvaranje metalnog pauka koji u 19. stoljeću želi ubiti tadašnjeg američkog predsjednika SAD-a (btw zašto ti alieni uvijek napadaju SAD). Ni Will Smith kao trbušna plesačica nije spasio ovaj film od oštrih kritičara.

White Chicks (2004)

Daleko najbolji trashy film koji ćete pogledati, ako već niste (toliko se puta reprizirao da je to matematički nemoguće). Braća Wayans u glavnoj ulozi FBI inspektora u kojoj zamijenjuju dvije valley girl djevojke koje su u opasnosti. Imaju potpuni make-over i nitko živ ne primjeti da su to zapravo glomazni muškarci koji su obučeni kao žene s jako lošim perikama. I love it.

Mejdi Miljković

>> 5 kultnih starih filmova koje uvijek iznova možemo gledati

Komentiraj

Komentara