Teorija velikog praska/CBS

9 stanova iz serija u kojima smo proveli jako puno vremena

U fiktivnim smo TV stanovima provodili više vremena nego medvjed za vrijeme zimskog sna u brlogu. Živjeli smo s likovima iz serija u njihovim udobnim domovima i s njima proživljavali sretne i tužne trenutke.

>> 6 muških serijskih kućanica koje obožavamo

Ako ste ikad razmišljali o tome koliko bi takvi stanovi koštali, ili želite urediti svoj stan kao neki od omiljenih junaka iz serija, sada to i možete. Na eBayu možete naručiti detaljne tlocrte mnogih TV stanova a ovo je naših omiljenih devet, u kojima smo i sami proveli jako puno vremena.

9. Dva i pol muškarca

CBS

Raskošna hacienda na plaži kao da je napravljena za lude provode i život vječnog tinejdžera. Samo da se još uspijete riješiti svog napornog brata koji nikako da se iseli.

Fiktivna procjena7-10 milijuna dolara

Adresa: Malibu Beach, California

8. Seks i grad

HBO

Koliko smo puta u mislima birali cipele, pili vino ili mrzili Facu na ovom krevetu? Otvoreni karakter i ogromni ormar su savršeni spoj za mladu single ženu koja zna što želi u životu.

Fiktivna procjena: 600.000 dolara

Adresa: 66 Perry Street, Manhattan, New York

7. Prijatelji

NBC

Sladak i mladenački uređen stan u kojem smo prolazili životne i ljubavne tegobe “naših” Prijatelja je možda jedini primjer stana u kojem je dopušteno zidove pobojati u ljubičastu boju. Možda…

Fiktivna (pro)cijena: 2-2.5 milijuna dolara

prijatelji zgrada

Adresa: 101 Bedford St, New York

6. Frasier

NBC

Psihijatrijski poziv je jamačno isplativi biznis jer će ovakav prostrani i svjetlom ispunjeni stan izliječiti sve neuroze i bipolarne poremećaje, pa čak i depresiju izazvanom svakodnevnom kišom u Seattleu.

Fiktivna procjena: 3 milijuna dolara

fraiser

Fiktivna adresa: Elliot Bay Towers, Seattle

5. Simpsoni

FOX

Iako je riječ o animiranoj građevini, autori showa su izgradili preciznu repliku kuće obitelji Simpson u pustinjskoj Nevadi. Tako da zagriženi fanovi mogu proživjeti sve pustolovine ove najdugovječnije animirane serije svih vremena.

Cijena replike: 120,000 dolara

Fiktivna adresa: 742 Evergreen Terrace, Springfield

Adresa replike: 712 Red Bark Lane, Henderson Nevada

4. Seinfeld

NBC

Ova muška “špilja” će ostati zapamćena u analima TV arhitekture zbog pametno postavljenih ulaznih vrata koja omogućuju susjedima (čitaj Kramer) da dramatično ulaze u Jerryev zgodni i stančić pun svijetla.

Fiktivna procjena: 900,000 dolara


Adresa: 129 West 81st Street, Upper West Side, New York

3. Will i Grace

NBC

Estetika ovog stana će zadovoljiti i najizbirljivije među lovcima na stanove, samo nam nije jasno zašto se, da bi se došlo do druge kupaonice, mora proći kroz dnevnu sobu? Funkcionalnost prostora očito nije bila jača strana hollywoodskih arhitekata.

Fiktivna procjena: 1.75 milijuna dolara

Adresa: 155 Riverside Drive, New York

2. Kako sam upoznao vašu majku

CBS

Ako ste single i živite s cimerima ovo je stan snova za vas. Ako ste već upoznali majku svoje djece, bojimo se da će ovaj stan biti malo pre-mladenački za vas.

Fiktivna (pro)cijena: 1.45 milijuna dolara

CBS


Adresa:
150 West 85th Street, Upper West Side, New York

1. Teorija velikog praska

CBS

Zbunjeni i smiješni dvojac geekova koji obitava u ovom hramu posvećenom znanosti, superjunacima i stripovima i prekrasna Penny koja živi prekoputa u prekrasnom apartmanu su sigurno zadovoljni sa svojim smještajnim kapacitetima. Naime, u nedavnom istraživanju gledatelji su, između gomile fiktivnih TV stanova u kojima bi željeli živjeti, stavili upravo stan od Sheldona i  Leonarda na prvo mjesto svojih imaginarnih nekretnina.

Adresa:  2311 North Los Robles Avenue, Pasadena, California

Komentiraj

Komentara