Trend revivala i nostalgije ne jenjava: Vraća se i Alf!

Trend revivala serijskih naslova iz prošlosti je nezaustavljiv. Nakon povrataka mnogih naslova iz devesetih i ranih dvijetisućitih godina, svoj su red dočekale i osamdesete. Posljednji naslov koji se našao u društvu velikih povratnika na male ekrane, jest onaj kroz kojega će se dobar dio gledateljstva vratiti u svoje djetinjstvo. Ukratko – Warner Bros. priprema veliki povratak legendarnog Alfa!

>> Revival i remake manija: Zašto se (re)produciraju i gledaju naslovi iz 90-ih?

Legenda 80-ih

Naravno, pitanje o načinu povratka i sadržaju serije koja se na TV vraća nakon gotovo trideset godina, ostaje otvoreno – morat ćemo pričekati još malo da vidimo što su u Warneru pripremili. Alf je pop-kulturna ikona, nezaobilazna referenca u povijesti TV-a, osobito one američke, gdje je ostavio duboki trag i obilježio jednu epohu. Nakon završetka originalne serije, koji je mnoge ostavio bez daha i s mnogo upitnika iznad glave, čini se da će Warner Bros. preuzeti Alfa upravo ondje gdje smo ga posljednji put vidjeli.

Ponovno s mačkama

U prvom bi planu trebalo biti otkrivanje raznih promjena u svijetu. Alf će tako dobiti još jednu šansu, a vjerojatno će se morati ponovno uklopiti u novu (ili možda staru?) američku obitelj. Referenci na originalne epizode zasigurno neće nedostajati. Paul Fusco, čovjek koji je Alfu dao prepoznatljiv glas, i dalje djeluje, tako da bi on mogao ponovno ući u ulogu čudnog vanzemaljca. I to je prva važna stvar. Druga je ona koja se tiče Alfova izgleda: Warner Bros. najvjerojatnije neće modernizirati Alfa uz pomoć najnovije CGI tehnologije, već će vjerojatno odabrati – lutku. Alf bi se na taj način vratio u ‘originalnom’ izdanju, ukoliko je takvo što uopće i moguće.

>> Veliko iznenađenje: Najavljen povratak kultne Buffy!

Komentiraj

Komentara