HBO

True Detective: HBO službeno potvrdio treću sezonu

HBO je službeno potvrdio dolazak treće sezone  jedne od najboljih kriminalističkih serija današnjice Pravi detektiv (True Detective). Potvrda treće sezone sada je konačno službena, nakon što je ovog ljeta HBO potpisao ugovor s Oscarom nagrađenim glumcem Mahersalom Alijem kao novim pojačanjem u trećoj verziji Pravog detektiva (True Detective), piše Deadline.

>> Pravi detektiv 3: Mahershala Ali u novoj ulozi

Ali u popularnoj seriji Luke Cage

RADNJA TREĆE SEZONE I NOVI REDATELJ

Uz kreatora serije Nica Pizzolatta koji potpisuje prve dvije sezone, režiju će potpisivati i novo ime koje se veže u projekt, Jeremy Saulnier (The Green Room). Pizolatto je zaslužan i za scenarij svih epizoda treće sezone, osim za četvrtu epizodu koji je napisao zajedno s Davidom Milchem (Deadwood, John form Cincinnati, Luck). Također, još nema službene potvrde oko toga koliko ćemo epizoda gledati (prve dvije sezone sastojale su se svaka od osam epizoda).

“Nic je zaista napisao izvanredan scenarij. S njegovom ambicioznom vizijom, Mahershalom Alijem i Jeremyjem Saulnierom, uzbuđeni smo što krećemo s trećom sezonom Pravog detektiva”, rekao je predsjednik HBO-a Casey Bloys.

U trećoj sezoni gledat ćemo priču o zločinu u srcu Ozarksa, misteriju koji se produbljuje tijekom godina. Priča će se odvijati u tri različita vremenska perioda. Mahersala Ali glumit će glavnog lika po imenu Wayne Hays, detektiva iz Sjevero-zapadnog Arkansasa.

>> Electric Dreams: The World of Philip K. Dick okuplja sjajnu glumačku postavu

Pizzolatto će biti i izvršni producent, a uz njega i Saulniera, producenti su: Scott Stephens, Matthew McConaughey i Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga (redatelj prve sezone), Steve Golin, Bard Dorros i Richard Brown.

“Iznimno sam uzbuđen što ću raditi s umjetnicima na nivou Mahershale i Jeremyja. Nadam se da će materijal odgovarati njihovim talentima, i svi smo jako uzbuđeni da ispričamo ovu priču”, rekao je kreator serije Nic Pizzollatto.

I mi se iznimno veselimo trećoj sezoni Pravog detektiva (True Detective)!

Komentiraj

Komentara